'AK PARTİ GÜVEN VEREN PARTİDİR'

'AK PARTİ GÜVEN VEREN PARTİDİR'
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "AK Parti, verdiği sözü tutan, gerçekçi politikalarıyla güven veren bir partidir.

 AK Parti, 13 yıllık yönetim performansıyla kendisini tüm dünyaya ispat etmiştir." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında Atakum İlçesinde bir dizi programlar gerçekleştirdi.
Milletvekili Adayı Fuat Köktaş ilk olarak, Atakum İlçe Teşkilatı'nın kuruluşundan bugüne kadar görev yapan ve halen görev de olan teşkilat üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen sabah kahvaltısına katıldı. 
AK Parti'nin kurulduğu günden bugüne kadar yakaladığı başarıda teşkilatların her kademesinin gayretli çalışmalarının büyük rol oynadığına dikkat çeken Milletvekili Adayı Köktaş, her seçimde olduğu gibi yaklaşan 7 haziran genel seçimlerde de bugüne kadar olduğu gibi eski, yeni demeden teşkilatlarımızın her bir üyesinin gücüyle yapılacak çalışmalar AK Parti'yi yine başarıya taşıyacağını söyledi.
Milletvekili Adayı Fuat Köktaş daha sonra Azerbaycan Caddesi ve Lozan Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Milletvekili adayı Fuat Köktaş, her ilçe de olduğu gibi Atakum'da da çocuklara oyuncak dağıtarak onları mutlu etti. 
Milletvekili Adayı Fuat Köktaş son olarak Akalan Mahallesi'nde, Güney, Ayvalı, Şenyurt, Aslandamı, Sarıyusuf ve Kulacadağ Mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya katıldı. 

Biz hep birlikte Türkiye’yiz, biz tam bir Türkiye partisiyiz diyen Milletvekili Adayı Fuat Köktaş gerçekleştirdiği programlarda yaptığı konuşmada, "AK Parti 13 yıldır Türkiye’yi yöneten, eski Türkiye paradigmasını tasfiye edip, yeni Türkiye’yi inşa eden bir partidir. Yasakların, işkencenin, fukaralığın Türkiye’sini, özgürlüklerin ve kalkınmanın Türkiyesi’ne dönüştüren bir partidir. Sessiz devrimi gerçekleştiren, büyük reformları yapan bir partidir. Güzel ülkemizi baştan başa imar eden bir partidir. AK Parti bu anlamda milletin partidir. Milletimizin büyük desteği ile bunları başardık." dedi.

AK Parti'nin verdiği sözü tutan, gerçekçi politikalarıyla güven veren bir parti olduğunu, 13 yıllık yönetim performansıyla kendisini tüm dünyaya ispat ettiğini ifade eden Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "İşte yeniden İktidar olma ciddiyeti ve gerçekçi projelerle milletimizin huzurundayız. Biz her seçimde böyle olduk. Milletimizin güvenine layık olduk ve ülkemizde istikrar içinde, adalet içinde kalkınmayı sağladık. Şimdi, Cumhuriyetimizin 100. Yılına çok daha farklı bir Türkiye; daha güçlü ve büyük bir Türkiye hedefimiz var. Bu hedefe ulaşmak için bütün plan ve projelerimiz hazır. İhtiyacımız olan sadece milletimizin güveni ve bu istikrarın bozulmamasıdır.
Milletvekili adayı arkadaşlarımız ile birlikte güleryüzlü, huzurlu ve coşkulu bir seçim kampanyası yürütüyoruz. Rabbim ağzımızın tadını bozmasın, bütün bu çalışmalarımız ülkemizin ve milletimizin geleceği içindir." diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.