AK PARTİ DEMOKRASİYE GÜÇ KATMIŞTIR

AK PARTİ DEMOKRASİYE GÜÇ KATMIŞTIR
Seçim çalışmaları kapsamında Tekkeköy ve İlkadım ilçelerinde gerçekleştirilen programlarda konuşan Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş...

"AK Parti Hükümetleri, demokrasinin gücüne güç katarak, demokrasinin standartlarını daha da yükselterek, ülkemizde ekonominin büyümesini temin etmiştir" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş seçim çalışmaları kapsamında Tekkeköy ve İlkadım İlçelerinde bir dizi programlar gerçekleştirdi. 
Milletvekili adayı Köktaş seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Tekkeköy ve İlkadım da ilçe teşkilatları tarafından gerçekleştirilen programlara katılan milletvekili adayı Köktaş, öncelikle Tekkeköy ilçesinde Yaylagiriş Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. İlkadım ilçesinde ise 100. Yıl bulvarı üzerinde esnaf ziyareti yapan Milletvekili Adayı Köktaş, 1. Hat Dolmuş Lokali'nde Dernek Başkanı Sadık Tezcan'ın misafiri olarak şoför esnafı ile buluşarak bol bol sohbet etti.
Milletvekili adayı Köktaş ayrıca Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Yılmaz Karagöz'ü hizmet binasında ziyaret ederek, federasyona bağlı dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
Gerçekleştirilen programlarda Türkiye’nin geçtiğimiz 12 yılda nereden nereye geldiğini örneklerle anlatan Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Ülkemiz de 79 senede 6 bin kilometre bölünmüş yol yapılırken, buna AK Parti iktidarıya birlikte 12 senede 17 bin kilometre bölünmüş yol ilave edildi. Her alanda Türkiye'ye çağ atlatan AK Parti iktidarı ile ülkemizin nereden nereye geldiğini unutmamak gerekir" dedi.
AK Parti Hükümetleri döneminde ülkemiz, Cumhuriyet tarihimizin en büyük ekonomik atılımlarını gerçekleştirdiğini söyleyen Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Geçtiğimiz 12 yıllık süreçte, Türkiye'de sağlanan güven ve istikrar ortamı, ekonominin hızla büyümesine, refahın tabana yayılmasına, Türkiye’nin istikbalinin daha da umutlu ve aydınlık olmasına zemin hazırladı. Ağır aksak yürüyen demokrasi, koalisyon hükümetleri, darbeler, terör, uluslararası iddiası olmayan dış politika nedeniyle Türkiye ekonomisi uzun yıllar potansiyelini açığa çıkaracak, kendisini ispat edecek, özgüvenli bir zemin bulamamıştı. AK Parti Hükümetleri, demokrasinin gücüne güç katarak, demokrasinin standartlarını daha da yükselterek, ekonominin büyümesini temin etti. Bunlar Aziz milletimizin AK Parti'ye olan desteği ile hayat buldu. İnşallah 7 Haziran seçimlerin de de milletimiz emaneti yine ehline teslim ederek ülkemizin gücüne güç katacaktır. Bu duygu ve düşünceler içinde programlarımız da bizleri yanlız bırakmayan sahip çıkan, destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum