Ahmet Demircan’dan Yoğun Tempo

Ahmet Demircan’dan Yoğun Tempo
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı ve Devlet Eski Bakanı Ahmet Demircan; seçim çalışmalarına mola vermeden devam ediyor.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Ahmet Demircan, seçim çalışmalarına İlk olarak Yakakent ilçesinde esnaf ziyareti ile başladı. Esnaf ile kucaklaşan Demircan Yakakent esnafından destek istedi. Demircan ilçede bir süre esnafı gezdikten sonra, Yakakent Hıdrellez şenliklerine katıldı.

 Demircan, Yakakent Esnaf gezisinin ardından Atakum İlcesine giderek Atakum Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezibünyesinde düzenlenen kursiyerlerin el emeklerinin sergilendiği açılışa katıldı.Açılışta Samsun Atakum Belediye Başkanı İshak Taşcı ve Atakum İlçe Başkanı ve yönetim üyeleri katıldı. Açılışın ardından Samsun Miletvekili Adayı Ahmet Demircan Atakum esnafı ile bir araya geldi.

 Demircan “AK Parti olarak sadece önümüzdeki dönemin değil, aynı zamanda, Cumhuriyetimizin 100. yılına giden 2023 vizyonumuz çerçevesinde her Türk vatandaşının hayal ettiği Türkiye ideali için atacağımız adımların ve yapacağımız atılımların yol haritasını ortaya koyuyoruz. Biz seçim yatırımı yapmadığımız için bu günlere geldik. Asla seçim yatırımı yapmıyoruz. Yatırımlarımızın hız kesmeden her zaman devam ediyor. AK Parti iktidarı, 13 yıllık dönemde seçime yönelik yatırım asla yapmamıştır” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.