75 Milyon TL’lik 8 dev proje

75 Milyon TL’lik 8 dev proje
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 26. Dönem TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın katılımıyla gerçekleşecek olan toplu açılış törenine tüm Samsunluları davet ederek, “Toplam değeri 75 Milyon TL olan 8 projemizin resmi açılışını gerçekleştiriyoruz.


Atakum Belediyesi tarafından, 4,5 yılda hayata geçirilen 80 projenin 8’i, gerçekleştirilecek olan toplu açılış töreni ile resmi olarak hizmet vermeye başlıyor. 26. Dönem TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın katılımıyla gerçekleşecek olan toplu açılış törenine tüm Samsunluları davet eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Hayalimizdeki şehir Atakum için üretmeye, çalışmaya ve ilklere imza atmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

75 MİLYON TL’LİK 8 DEV PROJE
Toplam değeri 75 Milyon TL olan 8 önemli projenin, Atakum İlçesinin değişim ve gelişimine katkı verdiğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Türkiye’nin gözü Atakum İlçesinde. Son dönemde hayata geçirilen projeler, gerçekleştirilen çalışmalar ve birbirinden önemli yatırımlar, bir yandan ilçemizin geleceğine yön verirken, bir yandan da yerel yönetimler noktasında örnek olarak gösteriliyor. Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum Hizmet Binası, Osmanlı Hamamları, Seyir Tesisleri, Öğrenci Etüt Merkezi, Taflan Sosyal Tesisleri, E-Belediyecilik ve Kent Bilgi Sistemi, Ömer Halisdemir Parkı ve Çay Bahçesi ile 200 KM yol yapım çalışmalarımızın resmi açılışlarını gerçekleştiriyoruz. Bu 8 önemli yatırımın değeri 75 Milyon TL. Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz 80’den fazla projede, tek bir hedefimiz oldu. Daha güçlü, daha yaşanılabilir, daha mutlu bir Atakum hedefi ile dur durak demeden çalışıyoruz. Her şey, ‘Hayalimizdeki şehir Atakum’ için” şeklinde konuştu.

TOPLU AÇILIŞA DAVET
Toplu açılış törenine, 26. Dönem TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın katılacağını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “8 önemli projemiz için gerçekleştireceğimiz toplu açılış törenimizi 20 Temmuz 2018 Cuma günü Saat:19.00’da gerçekleştiriyoruz. Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum Hizmet Binası önünde gerçekleştireceğimiz açılış törenimize yoğun bir katılım bekliyoruz. Bu özel günümüzde ayrıca, 26. Dönem TBMM Başkanı İsmail Kahraman da bizlerle birlikte olacak. Bütün hemşerilerimizi, toplam değeri 75 Milyon TL olan 8 önemli projemiz için gerçekleştireceğimiz toplu açılış törenine davet ediyorum. Bu açılış törenimiz, ardından gerçekleştireceğimiz açılışlarımızın da öncüsü olacak. 2018 yılının kalan ayları, tamamladığımız onlarca projenin açılışıyla devam edecek. Vatandaşlarımıza söz vermiştik. Atakum İlçesinin değerine daha da değer katacağız demiştik. Şimdi bu sözümüzü tutmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum