6 eksikle gittiği Rize'de "10 kişiye" kaybetti

6 eksikle gittiği Rize'de "10 kişiye" kaybetti
Yılport Samsunspor, 6 kişi eksik gittiği Çaykur Rizespor deplasmanından 1-0 mağlup döndü.

Yılport Samsunspor'un Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda oynadığı Çaykur Rizespor maçı kafilesinde 6 futbolcu yer almadı. Kırmızı-beyazlıların 21 kişilik kadrosunda sakatlıkları devam eden Marc Bola ve Taylan Antalyalı’nın yanı sıra Nanu Gomes, Ait Bennasser, Muhammet Ali Özbaskıcı ve Ercan Kara'ya kadroda yer verilmedi.

Kırmızı-beyazlıların açıklanan maç kafilesinde ise kaleciler; Okan Kocuk, Jakup Szumski, Halil Yeral’ın yanı sıra Alim Öztürk, Carlo Holse, Flavien Tait, Moryke Fofana, Kingsley Schindler, Gaetan Laura, Muhammed Gümüşkaya, Marius Mouandilmadji, Nany Dimata, Oliver Ntcham, Osman Çelik, Rick Van Drongelen, Lubo Satka, Soner Aydoğdu, Soner Gönül, Michael Tırpan, Yunus Emre Çift ve Zeki Yavru yer aldı. Kafilede, Samsunspor’un yeni Futbol Direktörü Fuat Çapa da yer aldı. Maça tam kadro çıkan fakat 13. dakikada 10 kişi kalan Çaykur Rizespor, Yılport Samsunspor'u 80. dakikada Benhur Keser'in kaydettiği golle 1-0 yendi.

Maçın 13. dakikasında takımını yalnız bırakan isim ise Mithat Pala oldu. Pala, son adam konumundayken rakibine yaptığı müdahalenin ardından direkt olarak kırmızı kart gördü. Bu sonuçla Çaykur Rizespor ligde puanını 14'e yükseltti. Samsunspor ise 1 puanla son sırada kaldı. Çaykur Rizespor gelecek hafta Kayserispor deplasmanına çıkacak. Samsunspor ise sahasında Başakşehir'i ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.