55 BİZİ PLAY-OFF'A TAŞIYACAK

55 BİZİ PLAY-OFF'A TAŞIYACAK
Kırmızı Beyazlılar bugün konuk edeceği Denizlispor müsabakası saat 19.30'da oynanacak. Zorlu karşılaşmayı Hakem Halis Özkahya yönetecek ve yardımcıları ise İsmail Şencan, Hakan Yemişken olacak.

Kırmızı Beyazlıların ev sahipliği yapacağı müsabaka TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.


Samsunspor deplasmanda karşılaştığı Altınordu karşılaşmasında 1 puanı hanesine yazdırdı. Bu skorla Altınordu'nun galibiyet serisini bozmayı başardı. Samsunspor PTT  1.Lig'in 34'üncü haftasında karşılaşacağı Denizlispor ile 40'ıncı randevusuna hazırlınayor.Kırmızı Beyazlılar oynanan 39 karşılaşmanın 16'sında 3 puan kazanmayı başarırken, 9 kez berabere kaldı ve 14 defa'da Denizlispor lehine sonuçlandı. Samsunspor Cumartesi Günü saat 19.30'da konuk edeceği Denizlispor'u kendi evinde ise 9 kez galip gelmeyi başarırken, 5 kez berabere kaldı ve 5 kez mağlub oldu. Kırmızı Beyazlılar konuk edeceği Altınordu karşılaşmasında taraftarların desteği ile hedefte mutlak galibiyet olacak.

HEDEF MUTLAK GALİBİYET
Samsunspor deplasmanda karşılaştığı Altınordu müsabakasının ardından Samsun'a gelir gelmez izinsiz ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Kırmızı Beyazlılar hafta boyunca  Teknik Direktör Erhan Altın nezaretinde hazırlıklarını sürdürerek galibiyete odaklandı. Samsunspor Play-Off'u garantilemek için sahadan mutlak 3 puan ile ayrılması gerekiyor. Samsunspor bu karşılaşmadan 3 puan ile ayrılısa puanını 52'de 55'e yükseltecek. Kırmızı Beyazlılarda tecrübeli defans oyuncusu Ahmet Burak Solakel Denzlispor karşılaşmasında forma giymesi bekleniyor. Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.