5 maç sonra mağlup

5 maç sonra mağlup
Küme düşme hattından uzaklaşarak daha üst sıralara yükselmek isteyen Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında kendi sahasında ağırladığı Galatasaray'a 2-0 mağlup oldu.

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Yılport Samsunspor, Galatasaray'ı konuk etti. 11 yılın ardından yeniden Spor Toto Süper Lig'e çıkma hakkı kazanan Yılport Samsunspor, ligde kalma hedefini sürdürmek istiyor.

Bu yönde, küme düşme hattından uzaklaşarak daha üst sıralara yükselmek isteyen Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında kendi sahasında ağırladığı Galatasaray'a 2-0 mağlup oldu.

Galatasaray 5. dakikada Victor Nelsson ve 11. dakikada Barış Alper Yılmaz'ın attığı gollerle karşılaşmayı 2-0 kazandı. Bu skorla birlikte 26 puanda kalan Yılport Samsunspor, küme düşme hattına girmese de tehlikeli bir konuma oturdu.

Ayrıca iki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı Galatasaray 4-2 kazanmıştı.

Son 5 maçta mağlup olmamıştı
Oynadığı son 5 maçta mağlup olmayan Yılport Samsunspor; Fatih Karagümrük'ü 1-0, Sivasspor'u 2-0, Kayserispor'u da 2-0 mağlup etmişti. Fenerbahçe ile 1-1, İstanbulspor'la da aynı şekilde 1-1 berabere kalan Yılport Samsunspor, 5 maçlık bir yenilmezlik serisi elde etmişti.

Oynadığı son 5 maçta mağlubiyet yaşamayan Yılport Samsunspor, Galatasaray maçına da yenilmezlik serisini sürdürmek için çıkmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.