5 bin kişi aynı sofrada buluştu..

5 bin kişi aynı sofrada buluştu..
Atakum Belediyesi tarafından Zabıta Blokları Eski Pazaryerinde kurulan ve yaklaşık 5 bin kişinin bir araya geldiği iftar buluşmasında konuşan Samsun Valisi İbrahim Şahin...

“Başkan Taşçı’ya bu güzel sofra için, sizlere de katılım sağlayarak güzelleştirdiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi. Ramazan Ayının başından bu yana mahallelerde kurduğu dev iftar sofralarında Atakumluları buluşturan Atakum Belediyesi, Zabıta Blokları Eski Pazaryerinde kurduğu sofrada Mimar Sinan ve Mevlana mahallelerinin sakinlerini bir araya getirdi. Yaklaşık 5 bin kişinin buluştuğu iftar yemeğine Samsun Valisi İbrahim Şahin, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin,  Atakum Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarları da katıldı.

Samsun Valisi İbrahim Şahin yaptığı konuşmada iftar buluşmasında sağlanan birlik ve beraberliğin kendisini son derece mutlu ettiğini ifade ederek, “Başkan Taşçı’ya bu güzel sofra için, sizlere de katılım sağlayarak güzelleştirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Ramazan Ayının maneviyatı içerisinde sağlanan bu buluşmadan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Bu birlik, beraberlik ve güzellik içerisinde inşallah Ramazan Bayramını da kutlarız” şeklinde konuştu.

Caddeye kurulan iftar sofralarını gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Ramazan Ayının maneviyatını en güzel şekliyle yaşadıklarını belirtti. İftar sonrası yaptığı konuşmada ilçedeki birlik ve beraberliğe dikkat çeken Başkan Taşçı, “Mübarek Ramazan Ayının sonuna doğru yaklaşıyoruz. İlk günden itibaren mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarında binlerce kişinin lokmasını paylaşmasına, aynı sofralarda oruçlarını açmalarına imkan sağlayan iftar buluşmalarımızdan dolayı mutluyuz. Aynı şekilde Yalı Kafe’de sürdürülen Ramazan Etkinliklerine gösterilen ilgi için de teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye çalışmalarından söz eden ve hayata geçirdikleri ile geçirmeye hazırlandıkları projeler hakkında bilgi veren Başkan Taşçı, “Bizim hizmet anlayışımız günü kurtaran değil, geleceği planlayan bir anlayıştır. Bu anlamda sosyal, kültürel, istihdama dayalı projelerimiz başta olmak üzere hayatın her alanında, her kesimden vatandaşımızı yakından ilgilendiren çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. En büyük güç kaynağımız, halkımızdan aldığımız destek ve bizlere duyulan güvendir” diye konuştu.

İftar yemeğinin ardından Samsun Valisi İbrahim Şahin ile Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kendileriyle hatıra fotoğrafı çekinmek isteyen vatandaşları kırmadı. Vali Şahin ve Başkan Taşçı, uzun süre vatandaşlarla birlikte objektiflere poz verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum