"5 Bin Adet Bez Torba Yaptırdık"

"5 Bin Adet Bez Torba Yaptırdık"
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme ilçesinde kurulan semt pazarında vatandaşlara bez torba dağıttı.

Ücretli poşet uygulamasına geçilmesinin ardından Terme Belediye Başkanlığı, doğa dostu projesi kapsamında bez torbalar yaptırdı. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme ilçesindeki ziyaretleri sırasında semt pazarına girerek vatandaşlarla sohbet edip, bez torbaları dağıttı. 

1-048.jpg

TERME’DE İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK
Naylon poşet kullanımının çevreye olan zararına ve kirliliğine dikkati çeken Kul, “Naylon poşet kullanımının azaltılmasına yönelik uygulamaları Terme Belediyesi olarak destekliyoruz. Bu amaçla bin adet file, 5 bin adet bez torba yaptırdık. Çevremizi korumak bizim öncelikli görevlerimiz arasında yer alıyor. Çevre kirliliğinin engellenmesi noktasında Terme’de ilkleri gerçekleştirdik. Daha temiz ve daha yaşanılabilir bir Terme için üzerimize ne düşüyorsa yerine getiriyoruz." dedi.

10-004.jpg

VATANDAŞLAR İLGİ GÖSTERDİ
Pazarlar ve alışveriş yerlerinde naylon poşet kullanımının kaldırılması, yerine geri dönüşümü olan, doğal ortamda ayrışan, bez torba, file gibi malzemelerin kullanılması yönünde başlatılan bez torba dağıtımına pazar esnafı ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.