"31 MART'TA GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

"31 MART'TA GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ"
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "31 mart çok önemli. Ülkemiz için, geleceğimiz için, çocuklarımız için çok önemli. Bunu unutmayarak oyumuza, sandıklara sahip çıkacağız ve hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz"

Vezirköprü ve İlkadım ilçelerinde 31 Mart yerel çalışmaları yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, seçim koordinasyon merkezlerinde teşkilat üyeleri, esnaf ziyareti yaparak hemşehrileri ile biraraya geldi. 31 Marta kadar durmadan, yorulmadan sokak sokak, ev ev gezilmesini, sıkılmadık el, ulaşmadık kişi kalmadan çalışmaları devam ettirmelerini isteyen Miletvekili Köktaş, beka meselesine dikkat çekti. 

fuat-(3).jpeg fuat-(6)-001.jpeg     

Milletvekili Köktaş gerçekleştirdiği programlarda şunları söyledi: "31 Mart seçimi sıradan bir seçim değil bakın kimler, kiminle ittifak içinde hangi planlar yapılıyor.  HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli diyorki; "CHP'nin Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun seçildikleri takdirde, bunun HDP'lilerin oyları ile kazandıklarını bizden, bizim oylarımızla kazandığını bilecekler diyor." 1 aydır seçim meydanlarında biz bunu dile getiriyoruz. Bunlar hep birbirlerinin değirmenine su taşıyor. Bunlar adaylarını çektiler İyi partinin adayı kazansın diye, başka yerlere mesaj gönderiyorlar Millet ittifakını destekleyin diye. Bazı toplantılarımızda birileri rahatsız oluyor. Biz teröristmiyiz diye. Biz öyle bir şey demiyoruzki, hiç bir zaman da demedik, lafını bile etmedik. "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" diyen insanımızdan vatan haini çıkar mı? çıkmaz. Biz diyoruzki; terör destekleyici bir partinin oylarını almaya çalışan bir partisiniz bunu görün ve buna göre karar verin. HDP bazı yerlerde CHP'ye, bazı yerlerde İYİ Parti'ye destek vereceğini açık açık söylüyor. Geliyorum Samsun'a, burada da İyi parti'nin adayları varmı, var. Yine söylüyorum biz burada kimseye terörist demiyoruz. Fakat gözünü makam, mevki, koltuk sevdası saranlar, gözleri o kadar kapanmış, kulakları tıkanmışki, nereye aday olduğunu bunun sonucunun nereye gideceğini bilmiyor. HDP, açık açık oy vereceğiz, destekleceğiz diyor burada kimse çıkıpta HDP'nin oylarına bizim ihtiyacımız yok diyemiyor.  Fakat şu görülmüyor, Cumhur ittifakı bir kaç puan düşük oy, kendilerine millet ittifakı deyip milletin içinde olmayan bu ittifak ise bir iki puan oyunu arttırdığında ise yukarıdaki üst aklın eli güçlenecek onlar sazı eline alacak.

fuat-(9).jpeg fuat-(10).jpeg

Bugüne kadar yapmak istediklerini gerek hain darbe girişimleriyle, gezi olaylarıyla, operasyonlarla, yargı darbesiyle yapamadıklarını, 31 Mart'tan sonra nasıl bir kirli oyun daha yaparızın bunun içinde olacaklar. Onun için ne diyor Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli bu mesele beka meselesidir. Bunun için kıymetli hemşehrilerim 31 mart çok önemli, ülkemiz için, geleceğimiz için, çocuklarımız için çok önemli. Bunu unutmayarak oyumuza ve sandıklara sahip çıkacağız ve hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz" diyerek sözlerine son verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.