3 puan almak istiyoruz

3 puan almak istiyoruz
Yılport Samsunspor kaptanı Osman Çelik, "İki maç üst üste galip gelerek istediğimiz sonuçları aldık. Bu serimiz devam edecek. Sahamızda TÜMOSAN Konyaspor ile oynayacağız. Buradan da 3 puan alıp yukarıya doğru tırmanışımızı sürdürmek istiyoruz." dedi.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu Osman Çelik, "Sahamızda Konyaspor ile oynuyoruz. Şu an puan cetveline baktığımızda rakibimiz gibi gözüküyor ama Samsunspor'un bulunduğu durum onlara rakip olacak seviyede değil, çünkü bizim daha üstleri hak ettiğimizi düşünüyorum. O yüzden bu maçta da çıkışımızı devam ettirip 3 puan alıp yukarı sıralara tırmanmaya devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

hazirlk-2.jpeg

"Güzel bir birlikteliğimiz var"
Takımın güncel durumu ve alışma sürecine değinen Çelik, "İlk defa Süper Lig'e çıkmış bir takımda yeni oluşan bir kadro vardı. Burada insanların birbirini tanıma süreci biraz sancılı geçti ama şu anda gerçekten bir aile ortamı yakaladık. Hem saha içinde hem saha dışında güzel birlikteliğimiz var. Bu birliktelik de oynadığımız futbola ve dolayısıyla sonuçlara yansıyor. Samsunspor camiasının, kulübünün ve şehrinin de böyle bir bütün halinde olması gerektiğini düşünüyorum. Bu da bizi daha yukarılar taşıyacak" dedi.

osman-2.jpeg

"Markus Gisdol ile çıkış yakaladık"
İlk haftalarda istedikleri sonuçları alamadıklarını söyleyen deneyimli oyuncu, "Şimdi geçmişe takılı kalmadan önümüze bakmamız gerekiyor. Teknik Direktör Gisdol geldikten sonra çıkış yakaladık. Takım enerji olarak da dinamizm olarak da fiziksel olarak da farklı bir seviyeye geldi. Gerçekten çok iyi çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmaların karşılığını da puan olarak alıyoruz. İki maç üst üste galip gelerek istediğimiz sonuçları aldık. Bu serimiz devam edecek. Şimdi sahamızda TÜMOSAN Konyaspor ile oynayacağız. Buradan da 3 puan alıp yukarıya doğru tırmanışımızı sürdürmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.