13. BAŞKANLAR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

13. BAŞKANLAR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
ASKON 13. Başkanlar Kurulu Toplantısı Genel Başkan Mustafa Koca’nın katılımıyla Genel Merkez binasında yoğun gündem ile gerçekleşti.

Toplantıya Samsun Şubesi’ni temsilen şube başkanı Furkan Okudan ile başkan yardımcısı Şefik Sağlam katıldı.

Açılış konuşmasını Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Komisyon Başkanı Adnan Danışman gerçekleştirdi.  Danışman’ın gündeminde “İslam, iman, adalet, hak” gibi terimlerin öne çıktığı bir sunum vardı. Daha sonra konuşmasını yapmak üzere sözü Genel Başkan Yardımcısı ve AR-GE Komisyon Başkanı Sıtkı Abdullahoğlu aldı. Abdullahoğlu “Haklı Zenginlik” ve “Haklı Kazançlar” üzerine ticarette dürüstlüğü, ahlaklılığı ve insanlara değer vermenin önemini kapsayan bir konuşma gerçekleştirdi. 13. Başkanlar Kurulu toplantısında programın devamında sunumlarını gerçekleştiren ASKON Genel Sekreteri H. Bahadır Tuzcu, ASKON’un kurumsal kimliğini vurgulayan çalışmalar hakkında bütünlük içerisinde hareket edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Logolar, tasarım çalışmaları, roll-up tasarımları, kırlangıçlar ve diğer destekleyici malzemelerin aynı formatta olması üzerinde eksiklikler varsa düzeltmelerin gerçekleşmesi gerektiğini vurguladı.

ASKON’un Kamuya Yararlı Dernek olmasından sonra, 13. Başkanlar Kurulu toplantısında diğer bir konu başlığı haline geldi. Bu başlık altında ASKON Yönetim Kurulu Üyesi Salim Arslanhan ve Sıtkı Celep sunumlarını gerçekleştirdiler. Gayrimenkul ve diğer konularda vergi muafiyeti ya da diğer kolaylıkları irdeleyen konuları aktardılar. Programın devamında üye bilgilerinin takibi ve arşivlenmesi, muhasebe, zimmet ve diğer konularla ilgili takip-rapor anlamında çalışmaları CPM Proje Uzmanı Ahmet Yıldırım çalışmalarını anlattı.

 

Programın son etabından hemen önce Genç ASKON Başkanı Harun Reşit Çelikoğlu, teşkilatlanma çalışmalarının tüm Türkiye çapında devam edeceğini vurguladı ve gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirmek istedikleri faaliyetleri sundu. Son etapta ise ASKON şube başkanları kısa sunumlarını gerçekleştirdiler. Bu sunumun içerisinde şubelerin çalışmaları hakkında ön bilgi niteliğinde durum raporu alınmış oldu. Akabinde “Gelecek Tahayyülü” başlığı altında hedefler konuldu.

Programda ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan da Samsun Şube faaliyetlerini anlatan bir konuşma yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.