100 YILLIK RUHLA 100 MİLYON YÜREK EL ELE

100 YILLIK RUHLA 100 MİLYON YÜREK EL ELE
Vezirköprü Halk Eğitimi Merkezi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğretmeni Dilşah Nehir Erdem tarafından hazırlanan, 19 Mayıs' ın 100. Yılına istinaden, " 100 Yıllık Ruhla 100 Milyon Yürek El Ele" adlı proje hazırlandı.

Vezirköprü Halk Eğitimi Merkezi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğretmeni Dilşah Nehir Erdem tarafından hazırlanan, 19 Mayıs' ın 100. Yılına istinaden, " 100 Yıllık Ruhla 100 Milyon Yürek El Ele" adlı proje kapsamında, birlik beraberlik duygularını yeşertmek, vatanseverliği pekiştirmek adına, Samsun ilçe Halk Eğitimi Merkezlerinin katılımıyla proje gerçekleştirildi. İlçelerden gelen çalışmalar Vezirköprü Halk Eğitimi Merkezinde sergilendi.

vezirkopru-2.jpg

Vezirköprü Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Kaya, bu projeyi başlatan Dilşah Nehir Erdem' e, bu projeye destek veren ilçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürleri ve Egiticilerine teşekkür edip, Bu projenin önümüzdeki yıllarda daha güçlü bir şekilde devamını diliyorum." dedi. Vezirköprü Halk Eğitimi Merkezi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Eğiticisi Dilşah Nehir Erdem, " 19 Mayıs 1919 tarihi, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin dönüm noktalarından biridir, Atatürk' ün Samsun' a ayak basışı, Kurtuluş Mücadelesinin başladığı yerdir. Yaşadığımız ilimizde başlatılan bu mücadelenin bu yıl 100. Yılı olması sebebi ile ilçe Halk Eğitimi Merkezi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi kurslarının da katılımı ile birlik, beraberlik duyguları ile uzakta da olunsa nelerin yapılabileceğini sergiledik." dedi.

vezirkopru-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.