1 KASIM'DA TÜRKİYE'NİN ÖNÜ AÇILDI

1 KASIM'DA TÜRKİYE'NİN ÖNÜ AÇILDI
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Selim Sar ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karaaslan...

''1 Kasım seçimleri ile Türkiye'nin önü açıldı'' dedi.

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'a genel başkan yardımcılığı ve yeni dönem milletvekillliği için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 7 Haziran seçimi sonrasında meclisin kısa bir süre açık kaldığını ve hiç bir çalışma gerçekleştiremediğini hatırlatan Karaaslan, ''Bu yüzden yeni dönemden beklentiler çok fazla. Önümüzeki 4 yıl boyunca öncelikli olarak verdiğimiz sözleri, gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz reformlarımızı, çok önemli projeleri hayata geçireceğiz. Bunun için meclis çatısı altında yapacağımız çalışmalar çok önemli. 1 Kasım seçimleri ile artık Türkiye'nin önü açıldı. Bundan sonra bize düşen Türkiye'mize katkı sağlayacak çalışmalar yapmaktır'' dedi.

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar, konuşmasına Çiğdem Karaaslan'a genel başkan yardımcılığı ve Samsun Miletvekilliği görevlerinde başarı dileyerek başladı. Sar, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'nin tek başına iktidar olması ile piyasaların rahatladığını belirterek, ''İş dünyası güven ve istikrar ortamını sever. 7 Haziran ile 1 Kasım arası herkes ekonominin ne olacağını düşünüyordu. Piyasalarda tedirginlik vardı. 1 Kasım seçimlerinde tek partili iktidar ile bu tedirginlik ortadan kalktı ve piyasalar rahatladı'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.