”1 Kasım’da sandığa gidin”

”1 Kasım’da sandığa gidin”
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala vatandaşlara, ”sandığa gidin”, partililere ise “sandığa sahip çıkın” çağrısı yaparak, “2 Kasım’da farklı bir güne uyanmak için hepinizin desteğini istiyoruz.

Hep birlikte ve yeniden tek başımıza iktidar olacağız. Bu kalkınma yürüyüşümüz, istiklal yürüyüşümüz devam edecek” dedi.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, seçimlere sayılı günler kala vatandaşlara, “sandığa gidin”, partililere ise, “sandığa sahip çıkın” çağrısı yaptı. Bakan Çağatay Kılıç, 2 Kasım sabahı Türkiye’nin farklı bir güne uyanması için herkesin desteğini beklediklerini kaydederken, ”Hep birlikte ve yeniden tek başımıza iktidar olacağız. Bu kalkınma ve istiklal yürüyüşümüz devam edecek” diye konuştu.

 

Seçim çalışmalarını memleketi Samsun’da sürdüren Bakan Çağatay Kılıç, bugün Vezirköprü ilçesindeydi. AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Bakan Çağatay Kılıç, burada yaptığı konuşmada 1 Kasım seçimlerinin önemine işaret etti.

 

Bakan Çağatay Kılıç, 7 Haziran seçimlerinin sonucunun ve sonrasında yaşananların herkes tarafından görüldüğünü belirtirken,”Türkiye’de siyasetin en üst noktasında olan ve siyasi anlamda temsili ortaya koyacak partinin AK Parti olduğu tescillendi” dedi. Bakan Çağatay Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü:

“Pazar günü hep birlikte sandığa gidip sandığa sahip çıkacağız”

 

Seçimlere çok az bir süre kaldığını hatırlatan Bakan Çağatay Kılıç, herkesin mutlaka sandığa gitmesi gerektiğini vurgulayarak,”Pazar günü sandığa gideceğiz ve milli iradenin tecellisi için tercihimizi yapacağız” şeklinde konuştu. 

 

Bakan Çağatay Kılıç, partililere de seslendiği konuşmasında, ‘sandığa sahip çıkın’ mesajı verdi. Bakan Çağatay Kılıç, şöyle dedi:

“Biz özeleştirisini çok iyi yapan siyasi partiyiz. Hatalarımız nerede diye 7 Haziran sonrasında bir özeleştiri yaptık. Bir resim ortaya koyduk. Önce kendimizden başlayacağız. Bu anlamda çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürdük ve sürdürüyoruz. Sandık başında görev yapacak arkadaşlarımızın çok yoğun bir çalışması var. AK Parti olarak bizim en büyük gücümüz sandık başındaki çalışmamızdır. Sandığa giren oya sahip çıkmamız gerekiyor. O oyları çok ciddi anlamda korumanız lazım. 1 Kasım’a birlik ve beraberlik içerisinde gidiyoruz. Sizden bunun sözünü istiyorum. Son saate kadar hep beraber çalışacağız. Önümüzde az bir süre kaldı. Hiçbir gevşekliğe düşmeden yoğun bir şekilde çalışmamız lazım. Bu milletimizin bize verdiği bir sorumluluktur. Bu yüzden 24 saat çalışmamız gerekir. Ve bu çalışma sadece 31 Ekim akşamına kadar değil, 1 Kasım’da yani seçim günü de devam etmeli. Sandıklara sahip çıkmalıyız. Bu anlamda sizlerden özellikle 1 Kasım için yoğun bir çalışma istiyorum. Çünkü bu seçimlerin sonucu sadece Türkiye için değil, bölgemiz ve tüm insanlık için çok önemli.”

 

“2 Kasım’da farklı bir güne uyanmak için destek istiyoruz”

 

1 Kasım’da AK Parti”nin tek başına iktidar  olacağına inandığını dile getiren Bakan Çağatay Kılıç, “2 Kasım’da farklı bir güne uyanmak için hepinizin desteğini istiyoruz. Hep birlikte ve yeniden tek başımıza iktidar olacağız. Bu kalkınma yürüyüşümüz, istiklal yürüyüşümüz devam edecek.”diye konuştu. Bakan Çağatay Kılıç sözlerine şöyle devam etti:

“1 Kasım seçimlerinin ne anlama geldiğini herkes çok iyi anlamış durumda. Lütfen herkesi sandığı gitmesi konusunda şevklendirin. 7 Haziran seçimleri AK Parti’nin birinci siyasi ve sorumlu aktör olduğunun ve milletinin güvenini kazandığının göstergesidir. İnşallah 1 Kasım’da daha da yüksek bir oranı yaşayacağız. 2 Kasım’da farklı bir güne uyanmak için herkesin desteğini istiyoruz. Ben inanıyorum ki, 1 Kasım akşamı farklı bir yola çıkacağız. Hep birlikte ve yeniden tek başımıza iktidar olacağız. Bu kalkınma yürüyüşümüz istiklal yürüyüşümüz devam edecek.”

Bakan Çağatay Kılıç daha sonra Vezirköprü Belediye Başkanlığı’nı ziyaret ederek, belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum