Zirveye taşıdılar

Zirveye taşıdılar
Samsun'da faaliyet gösteren Trabzon Şalpazarı Ağasarlılar Derneği, gerçekleştirdiği birbirinden güzel faaliyetler ile göz kamaştırıyor.

Trabzon Şalpazarı Ağasarlılar Derneği Başkanı Metin Çolak ve yönetim kurulu görevi devralması ile birlikte derneği zirveye taşıdı.

2023-2024 eğitim öğretim dönemi kapsamında Trabzon’un Şalpazarı ilçesinden Samsun’daki üniversitelere eğitim için gelen 52 tane öğrenciye kapılarını açarak burs desteği sağlaması; sağlık, sosyal ve kültürel alanlarda da birbirinden güzel faaliyetler gerçekleştirmesi ile adından söz ettiriyor.

Yaklaşık 30 bin kişilik bir STK
Ayrıca derneğin Trabzon’un Çarşıbaşı, Vakfıkebir ve Beşikdüzü ilçeleri, Giresun’unda Eynesil, Görele ve Çanakçı ilçeleri, Gümüşhane'nin ise Kürtün ve Özkürtün ilçeleri olmak üzere; Samsun'da yaşayan hemşehrilerin de katılımları ve Samsun'da tam 8 tane mahalle muhtarlıkları ile birlikte yaklaşık 30 bin kişilik bir Bölgesel Sivil Toplum Kuruluşu haline gelmesinin yanı sıra birlik ve beraberlikleriyle her kesim tarafından örnek gösteriliyor.

dernek-4.jpeg

Türkiye genelinde takdir görüyor
Samsun merkezde bulunan ve kendi mülkünde faaliyette bulunan dernek, yaptığı çalışmalarla sadece Samsun'da değil Türkiye genelinde de takdirle karşılanıyor ve ilgiyle izleniyor. Ayrıca dernek merkezinde bulunan ve tarih kokan Kültür (Ağasar) Müzesi, misafirler tarafından yoğun ilgi görüyor ve ziyaretçi akınına uğruyor.

dernek.jpeg

Derneğin başarıya ulaşmasında ise dernek başkanı Metin Çolak'ın spor, siyaset ve eğitim camiasında sevilen, disiplinli, çalışkan ve başarılı bir kimliğe sahip olması büyük rol oynuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.