Yol sorunu çözüme kavuştu

Yol sorunu çözüme kavuştu
Canik ilçesine bağlı Gültepe-Yeniköy grup yolunda yapılanı yol çalışması ile 40 yıllık sorun çözüme kavuştu.

Kırsal kesimlerdeki ulaşım standardını yükseltmek amacıyla mahalle ve grup yollarında mesaisini aralıksız sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi, Canik ilçesine bağlı Gültepe-Yeniköy grup yolunda yaptığı yol çalışması ile 40 yıllık soruna neşter vurdu.

yol-4.jpeg

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in ilçe merkezlerinden kırsala kadar kentin dört bir yanında başlattığı yol hamlesi sürüyor. Mahalle ve grup yollarının yanı sıra ilçelerde nüfus yoğunluğunun fazla olduğu caddeleri de sil baştan yenileyen Büyükşehir Belediyesi, sorunlara kalıcı çözümler üretiyor. Kırsal kesimlerdeki ulaşım standardını yükseltmek amacıyla mahalle ve grup yollarında mesaisini aralıksız sürdüren Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri, Canik ilçesinde Gültepe-Yeniköy grup yolunda da çalışmalarını tamamladı.

yol-2.jpeg

5 kilometrelik yolda önce zemin iyileştirmeleri ve dolgu tahkimatları yapılarak yol genişliği 3.5 metreden 7 metreye çıkarıldı. Ardından da sathi kaplama çalışması yapılarak yol daha konforlu hale getirildi. Mahalle sakinleri de sevinçlerini "bu mükemmel eserin yapılmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz" yazılı pankart asarak gösterdi.

yol-1.jpeg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.