Yol çalışmaları tamamlandı
Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da dikkat çekiyor.
Terme ilçesindeki Ünye ve Kocaman Caddeleri, önce sağlıklı altyapıya kavuştu ardından Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışma ile sıcak asfalt uygulamasıyla yenilendi. 1000 metre uzunluğundaki caddelerde başlayan çalışma kısa sürede tamamlandı. Şerit çizgileri çekilen ve yol işaretlemeleri tamamlanan yol, sürücüler ve yayalar için daha konforlu hale getirildi.
‘DAHA KONFORLU HALE GELDİ’
İki caddede yapılan hızlı çalışma cadde güzergahında yaşayan ve yolu kullanan vatandaşları da memnun etti. Yol çalışması nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkür eden Yücel Karaaslan isimli vatandaş, “Yapılan çalışma ile yol çok konforlu bir hale geldi. Asfalt dökülmeyen yer kalmadı. Başkanımızdan Allah razı olsun. Hizmette gitmedik yer bırakmıyor" dedi.
Asfalt çalışması ve çizgilerin çekilmesiyle birlikte yolun çok güzel bir hale getirildiğini dile getiren Pakize Hazar ise "Yolun yapımında emek veren herkesin ellerine sağlık. Başkanımız çok güzel hizmetlere imza atıyor. Eski hali çok kötüydü buranın. Önce alt yapısı sil baştan yenilendi. Sonra asfaltı yapıldı. Çizgileri de çekilince cadde çok güzel oldu" şeklinde konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.