YOK SAYILDI

YOK SAYILDI
Çarşamba Emniyet Müdürlüğü Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Destekleme Lokali açılışında tüm protokol tarafından başarılı polislere plaket verilirken, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mahmut Çekiç'in yok sayılması dikkatlerden kaçmadı.

AK Parti İlçe Başkanı Çekiç;

SOĞUKLUK DEVAM EDİYOR
Emniyet Teşkilatının kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde yeni hizmete giren "Çarşamba Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Destekleme Lokali" açılışında yaşananlar herkesi şaşırttı. AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mahmut Çekiç ile Belediye Başkanı Hüseyin Dündar arasında yaşanan soğuk rüzgârlar Polis Haftası etkinliklerinde de gözlerden kaçmadı.

ÇEKİÇ'E PLAKET VERDİRİLMEDİ
Açılışta AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Çekiç ve ilçe yöneticileri adeta yok sayıldı. Tören de İlçenin önde gelen siyasi ve iş adamları polislere plaket verirken, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mahmut Çekiç tarafından başarılı polis memurlarına plaket verilmemesinin nedeni Belediye Başkanı Dündar'ın isteği doğrultusunda olduğu iddia edildi.

DÜNDAR MI VERDİRTMEDİ?
Törende başarılı polislere İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ticaret Borsa Başkanı Kazım Yılmaz gibi ilçenin ileri gelen siyasi ve iş adamları tarafından plaket verildi. Dikkat çeken olay ise ÇTSO Başkanı Ahmet Yılmaz tarafından iki Polis Memuruna plaket verdirilirken, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mahmut Çekiç'in plaket töreni boyunca kimseye ödül vermemesi oldu. Bunun sebebinin Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ın ve Dündar'a yakın olan kişilerin Çekiç tarafından polislere plaket verdirilmemesini istedikleri iddia edildi.

VATANDAŞLARDAN ELEŞTİRİ
Törene katılan bazı vatandaşların “ Böyle bir açılışta polislere plaket vererek ödüllendirmek çok güzel bir olaydır, başarılı polislere plaket veren İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, Ticaret Borsası Başkanı ve Ticaret Sanayi Odası Başkanına teşekkür ediyoruz ancak AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Çekiç'in ödül veren isimler arasında olmaması bizi üzdü.” Şeklinde eleştirilerde bulundukları öğrenildi. EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum