Yılport Samsunspor 1 - 2 Beşiktaş
Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda Beşiktaş ile karşılaştı.
İki tarafın da kontrollü başladığı mücadele Beşiktaş'ın ilk dakikada bulduğu gol ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı. Yılport Samsunspor ise ilk 5 dakikada Marius ile rakip kalede etkili olmaya çalıştı.
Dakika 17'de Beşiktaş'ın kazandığı penaltıda topun başına geçen Cenk Tosun, Okan Kocuk'tan dönen topu tamamlayarak skoru 1-0 yaptı. 24. dakikada Marius, ceza sahasında bulduğu pozisyonu iyi değerlendirerek şık bir vuruşla durumu 1-1 yaptı.
35. dakikada ise sakatlanan Bennasser'in yerine oyuna Kingsley Schindler dahil oldu. Kalan dakikalarda eşitlik bozulmadı ve mücadelenin ilk yarısı 1-1 sona erdi.
İkinci yarıya baskılı başlayan Yılport Samsunspor, Ntcham ile bulduğu pozisyonu gole çeviremedi. İlerleyen dakikalarda iki takım da rakip kalede pozisyon üretmeye çalışsa da etkili olamadı.
70. dakikada Yılport Samsunspor'da oyuna Zeki Yavru'nun yerine Muhammed Gümüşkaya dahil oldu. 84. dakikada ceza sahasındaki karambolde topu önünde bulan Omar Colley, Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirdi. Golden sonra Samsunspor'da Ercan Kara ve Laura oyuna girdi. 90+4'te Ercan Kara'nın yaptığı kafa vuruşu çok az farkla auta çıktı.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-1 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla beraber Yılport Samsunspor 8 puanda kalırken, Beşiktaş ise 25 puana yükseldi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.