Yıldızı parladı

Yıldızı parladı
Yılport Samsunspor, hazırlık maçı kapsamında karşılaştığı Astor Enerji Şanlıurfaspor'u 2-0 mağlup etti. Yılport Samsunspor'un forvet oyuncusu Ercan Kara ise hazırlık maçında bir gollük performans sergileyerek gözleri üzerine topladı.

Yılport Samsunspor, Antalya'daki hazırlık maçında Astor Enerji Şanlıurfaspor ile karşılaştı. Antalya kampında milli arayı en iyi şekilde değerlendirip kendi evinde oynayacağı Rams Başakşehir mücadelesinden 3 puan alarak çıkışa geçmeyi hedefleyen Samsun temsilcisi, Susesi Sports Center'da oynanan maçtan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

Kırmızı-beyazlıların gollerini Ercan Kara ve Marius Mouandilmadji kaydetti. İlk yarının tek golüne imza atan Ercan Kara, hazırlık maçında bir gollük performans sergileyerek gözleri üzerine topladı. Futbolcu oyunda kaldığı süre boyunca performansını gözler önüne serdi. Kara'nın 22 Ekim Pazar günü sahalarında oynayacakları Başakşehir FK maçında ilk 11'de forma giyip, takımına katkı sağlaması bekleniyor.

FORVET HATTINA İYİ GELECEK
Astor Enerji Şanlıurfaspor ile oynanan hazırlık maçında performansını gözler önüne seren Ercan Kara'nın forvet hattında iyi işler başarması bekleniyor. 2 Eylül'de Orlando City SC takımından transfer edilen Kara, forvet hattına takviye olarak takıma katılmıştı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum