YILDIZ FUTBOLCUNUN TRANSFERİNDEN VAZGEÇİLDİ !

YILDIZ FUTBOLCUNUN TRANSFERİNDEN VAZGEÇİLDİ !
Samsunspor'a imza atması an meselesi olan Karikari'de büyük bir sorun çıktı. Golcü oyuncunun sakat olduğu ve bu nedenle Yönetimin bu transferden vazgeçtiği belirtildi.

TRANSFERİNDEN VAZGEÇİLDİ

Samsunspor'un daha önce prensipte anlaşmaya vardığı Karikari'de sorun çıktı. Kırmızı beyazlı ekibin Antalya kampına davet edilen Ganalı oyuncunun yapılan sağlık taramasında sakat olduğu saptandı. Bunun üzerine Karikari ile resmi sözleşmekten vazgeçen Samsunspor'un rotayı başka isimleri yönlendirdiği açıklandı.

DOKTORUYLA KONUŞTULAR

Konuyla ilgili olarak konuşan Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, “Karikari ile sağlık kontrolünden geçmesi durumunda sözleşme imzalayacağımızı daha önce söylemiştik. Ancak dün aşamada oyuncunun kendi doktorunun Karikari'nin ayağından geçirdiği ameliyatın ileri de risk olabileceğini söylemesi üzerine bu transferden vazgeçtik” dedi.

TRANSFER YAPARKEN HER ŞEYE DİKKAT EDİYORUZ

Forvet hattı için düşündükleri yabancı oyuncunun büyük olasılıkla yurt dışından olacağını ifade eden Coşkun Zeren, şöyle devam etti:"Alacağımız yabancı oyuncu Karadeniz iklimine yabancı olmayan bir futbolcu olmalı. Zaman sıkıntısı olduğu için gelen oyuncu uyum sorunu yaşamamalı. Transfer yaparken her şeye dikkat etmek zorundayız. Bir yabancı hakkımız var. O nedenle nokta atışı yapmalıyız. Yani hem ekonomik anlamda, hem oyun anlamında, hem de sporcu ahlakıyla bize uyan bir futbolcuyu almalıyız. Çünkü takım içerisinde muhteşem bir hava var. Bu havanın bozulmamasına dikkat etmeliyiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.