Yıl 2023 Canik...
AK Parti Canik Kadın Kolları'nın düzenlediği hizmet turunda Canik Belediye Başkanı Osman Genç, hanımları Cumhuriyetin 100. yılında oluşturulacak Canik'i anlattı.
Maket üzerinde hayali Canik'i anlattı
5 Yıl içerisinde Canik'e kazandırılan hizmet ve projeleri tek tek gezdiren Başkan Osman Genç, "Artık büyük düşünmek zorundayız. Çünkü Canik büyüdü ve gelişti. Halkımızında desteği ile gerçekleşen bu büyümenin devamı için halkımıza çok büyük görevler düşüyor. Merkezi hükümet, büyükşehir belediyesi ve sivil toplum örgütleri ile el birliği yaparak, sizlere en güzel ve en iyi hizmeti verdik. Canik'te yakalanan değişim ve gelişimin devamı adına sizlere çok büyük görevler düşüyor" dedi.
Canik Belediyesi'nin kendi öz kaynakları ile yaptığı Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde bulunan 2023 yılında hayal edilen Canik'in üç boyutlu maketi üzerinde ilçeye kazandırılacak projeler hakkında bilgi veren Başkan Osman Genç, "Bizim işimiz hizmet. Gücümüz ise sizlersiniz. Sizlerden aldığımız büyük bir sinerji ile yolumuza devam ediyoruz. Burada gördüğümüz projelerimizin bir kısmı tamamlanmış, bir kısmı devam ediyor ve bir kısmıda gelecek dönümde sizlerin hizmetinde olacak. Canik'teki değişimin mimarı olan Canikliler her şeyin en güzeline ve en iyisine layıktır." diye konuştu.