Yeterki onlar mutlu olsun

Yeterki onlar mutlu olsun
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, en büyük ödüllerinin vatandaşların mutluluğu olduğunu ifade ederek, "Yaptığımız her işte halkımızın mutluluğunu gözetiyoruz. Onların yüzü güldükçe heyecanımız artıyor" dedi

Canik Kültür Merkezi'ni Ramazan ayı boyunca vatandaşlara iftar yemeği vermek için tahsis eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, iftarlarda vatandaşların yanında olarak, iftarını onlarla birlikte açıyor. Zaman zaman vatandaşlara yemek de dağıtan Başkan Genç, "Biz kendimizi halkımızın hizmetine adadık. Yeterki onlar mutlu olsun, biz iyi günde kötü günde her zaman vatandaşlarımızın yanındayız" dedi.
HER ŞEY HALKIMIZ İÇİN
Canik halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Bu zamana kadar Canik'te hep her şeyin en iyisini yaptık. Çünkü benim halkım her şeyin en iyisine layıktır. Ramazan'da da vatandaşlarımıza iyi iftarlar yaşatmak istedik. Bunun için Canik Kültür Merkezimizi tahsis ettik. Çünkü yaptığımız her şey halkımız için. Vatandaşlarımızın yüzlerinin gülmesi herşeye değer. Bizim en büyük ödülümüz halkımızın yüzünün gülmesi" diye konuştu.
BİRLİKTE YAŞIYORUZ
Canik'te üç ayrı mahallede günde bin 500 kişiye iftar yemeği dağıttıklarını da vurgulayan Başkan Osman Genç, "Canik Kültür Merkezimizde de insanlarımız nezih bir ortamda rahat bir şekilde iftarlarını açma imkanı buluyor. Bizler de bu manevi iklimi halkımızla birlikte yaşıyoruz. Ayrıca çocuklarımız iftar sonrasında Hacıvat-Karagöz gölge oyununu izliyor. Ramazan ayının maneviyatını Canik'te hissettiriyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum