Yeter ki katılım artsın

Yeter ki katılım artsın
Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü proje yarışmalarına katılımı arttırmak için seminer düzenledi

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar "Öğrencilerimize yaparak yaşayarak öğrenme imkânı sunan bu tür proje yarışmalarına katılımın arttırılması için kendim ve müdürlüğüm adına elimden yapmaya devam edeceğim.''dedi.

Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilçedeki öğrencileri Bu Benim Eserim ve Tübitak Proje yarışmalarına özendirmek, yaparak ve yaşayarak öğrenmelerini arttırmak, proje çalışması bilincini ve sorumluluğunu kazandırmak ve tüm proje yarışmalarına katılım oranını yükseltmekiçimn seminer düzenledi. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada," 21.yüzyıl becerilerinin geliştirilmesi, araştırmayı, iletişim kurmayı, işbirliği yapmayı ve verimlilik stratejileri ile araçlarını öğrenmeyi geliştirmek amacıyla Müdürlüğümüz AR-GE birimi seminer düzenlenmiştir. Sunuculuğunu İlçe AR-GE Birimi üyesi Hüseyin Kara´nın yaptığı programda İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Üyesi Leman Özay tarafından sunulan Araştırma Teknikleri ve Bu Benim Eserim Projesi tanıtım semineri Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde Ortaokul ve ortaöğretim Öğretmen ve Öğrencilerine uygulanmıştır" denildi.

.BU YIL 600 PROJE BEKLİYORUZ
Seminer ile ilgili olarak bir açıklama yapan Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar "Öğrencilerimize yaparak yaşayarak öğrenme imkânı sunan bu tür proje yarışmalarına katılımın arttırılması için kendim ve müdürlüğüm adına elimden yapmaya devam edeceğim. Bafra'nın Projeler konusunda nitelik ve nicelik bakımından kalitesinin artırılması adına bu tip seminerler etkili ve gereklidir. Geçen sene 318 proje ile başvuruda bulunduğumuz Bu Benim Eserim proje yarışmasına bu sene belirtilen rakamlara göre 600 civarında başvuru olmasını bekliyoruz. "dedi. beklenmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.