Yeniden inşa edilecek

Yeniden inşa edilecek
Samsun Öğrenci Meclisi Başkanı, Çarşamba Cumhuriyet İ.Ö.O öğrencisi Çiğdem Yeşilyurt, Çarşamba Belediye Başkanı Dündar'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Dündar, Cumhuriyet İ.Ö.O.'nun yeniden inşa edileceğini söyledi

Milli Eğitim Bakanlığı'nın uygulamaya koyduğu "Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi" kapsamında geçtiğimiz hafta Samsun'da yapılan Öğrenci Meclisi Başkanlığı seçimini kazanan Çarşamba Cumhuriyet İlköğretim Okulu 8. Sınıf Öğrencisi Çiğdem Yeşilyurt, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü İsmet Uzun ve okulun sınıf öğretmeni Nuray Güler de katıldı. Samsun Öğrenci Başkanı Çiğdem Yeşilyurt, Çarşamba İlçesi'nde okullara olan katkılarından dolayı Belediye Başkanı Dündar'a teşekkür etti.

SAMSUN'U, 23 NİSAN'DA TBMM'DE TEMSİL EDECEĞİM

Samsun Öğrenci Meclisi Başkanı olarak tüm okulların sorunlarını takip edeceğini belirten Çiğdem Yeşilyurt, “İlimizdeki eğitim sorunları için toplantılar düzenleyeceğim ve elde ettiğim bilgileri rapor haline getirip 23 Nisan haftasında Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) sunacağım. Samsun'u en iyi şekilde TBMM'de temsil edeceğim" diye konuştu.

YENİ OKULUN ARSASI HAZIR

Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Hasabahçe Mahallesi'nde bulunan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi olan Çiğdem Yeşilyurt'a okulu ile ilgili müjdeli haberler verdi. Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun Çarşamba'nın en eski okullarından biri olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Dündar, “Okulun yeniden inşa edilmesi için belediye olarak arsa problemini çözdük. Bir ay içersinde tapu işlemlerini tamamlayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.