YEDAŞTAN DESTEK
Genel Müdür Türkoğlu, Bu bizim de sorumluluğumuzdur" dedi
Samsun; Spor, Eğitim ve Tanıtma Vakfı (SAMSEV), Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın (OKA) açtığı 'Dezavantajlı Gruplara Yönelik Sosyal İçerme Mali Destek Programı' için hazırladığı JUDOWN Down Sendromlu Çocukların Judo Eğitimi İle Rehabilitasyonu adlı projesinin kabul görmesinin ardından projenin tanıtım çalışmalarına başladı.
Down Sendromlu çocukların yaşamlarını daha kolay idame ettirebilmelerini sağlamak için bu projeyi hazırladıklarını belirten SAMSEV Yönetim Kurulu Başkanı Rüştü Arapoğlu, YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'nu ziyaret ederek, proje hakkında bilgi verdi. YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu, JUDOWN Down Sendromlu Çocukların Judo Eğitimi İle Rehabilitasyonu Projesinin YEDAŞ'ın Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında değerlendirilebileceğini kaydederek, Bu proje asla sponsorluk olarak görülmemeli. Biz sponsor değiliz. Sponsorluk bir çıkar ilişkisidir. Bizim bu projede yer almamızın sebebi sosyal sorumluluk olarak görmemizdir. SAMSEV'i, YEDAŞ'ın bir paydaşı olarak görüyoruz ve biz de sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz" dedi.
SAM-SEV YEDAŞ'IN PAYDAŞIDIR
Türkiye'de ilk kez geniş kapsamda, uluslararası KSS yaklaşımını benimseyerek uyguladıklarını belirten YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, ekonomik, çevresel ve kültürel anlamda hayatın her alanına dokunan 14 farklı KSS projesiyle bütünlüklü ve sürdürülebilir bir bölgesel iyileştirme stratejisi uyguladıkları söyledi. 'Enerjimizi Harekete Geçiriyoruz' temasıyla başlattığımız Sosyal Sorumluluk projeleriyle gerek dünya, gerekse Türkiye'de ve bölge halkında farkındalık ve sorumluluk bilinci yaratmayı kendilerine misyon edindiklerini kaydeden Türkoğlu, şöyle devam etti: Projelerimizin iletişimi yönetirken, 'Ne, Nasıl ve Ne zaman' söyleyebiliriz denklemi üzerinden hareket ederek, sosyal sorumluluğa bakış açımızın karşı tarafta yarattığı algıyı ve etkiyi görebiliyoruz. YEDAŞ'ın 2,5 yıllık gibi kısa zamanda yakaladığı başarı, elektrik dağıtım sektörünün liderliğine soyunduğumuz vizyonun ilk adımlarıdır.
YEDAŞ'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ
YEDAŞ'ın projeye çok olumlu baktığını ve sosyal sorumluluk projeleri kapsamında değerlendirdiğini belirten Arapoğlu, Sayın Genel Müdürümüz Nurettin Türkoğlu, projenin her aşamasında sonsuz destek vereceklerini belirtmiştir. Kudo, Down Sendromlu çocukların kas gelişimine katkı sağlarken; çocukların eğlenceli zaman geçirmelerini ve özgüvenlerini kazanmalarını sağlar. Down Sendromlu çocuklar ile ebeveynlerinin aralarındaki iletişimin geliştirilmesini sağlamayı hedefliyoruz. Özgüveni artan, eğlenceli fiziksel aktivitelere dahil alan Down Sendromlu çocuklar, aileleri ile daha kolay iletişim halinde olabileceklerdir. Vakıf adına YEDAŞ ve Genel Müdürü Türkoğlu'nun yaklaşımına teşekkür ediyoruz dedi.
Resimaltı: PROJE 12 AY SÜRECEK
Türkiye'de ilk defa gerçekleşecek olan ve Mayıs ayında imzaladığı sözleşmeyle hibe almaya hak kazanan JUDOWN Down Sendromlu Çocukların Judo Eğitimi İle Rehabilitasyonu adlı proje 12 ay sürecek.
Resimaltı: SAMSEV Başkanı Arapoğlu, YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu'na destekleri nedeniyle teşekkür etti. Türkoğlu, "14 KSS projesine destek verdik. 2,5 yıllık gibi kısa zamanda yakaladığımız başarı, sektörünün liderliğine soyunduğumuz vizyonun ilk adımlarıdır" dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.