Yatıyoruz, Kalkıyoruz ZAM!

Yatıyoruz, Kalkıyoruz ZAM!
Yapılan son zamlarla 5 TL'yi bulan kurşunsuz benzin fiyatlarına tepki gösteren TÜKODER Atakum Şube Başkanı Kalyoncu....

Yapılan son zamlarla 5 TL'yi bulan kurşunsuz benzin fiyatlarına tepki gösteren TÜKODER Atakum Şube Başkanı Kalyoncu, "Sürekli zam zam. Bu işin sonu nereye varacak bişemiyoruz. İki yakamız bir araya gelmez oldu.''dedi.

Benzin fiyatlarına akşam yapılan 10 kuruşluk zamma vatandaşlardan da tepki gecikmedi. Litresini 4,85 liradan satın alan vatandaşlar, “Yatıyoruz kalkıyoruz zam. Ne olacak bizim halimiz?” şeklinde tepki gösterdi.

TÜKETİCİNİN YÜKÜ ÇOK AĞIR

Tüketiciyi Koruma Derneği Atakum Şube Başkanı Cafer Kalyoncu, "Tüketicilerimiz dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanmakta ve en yüksek vergisini ödemektedirler" diyerek zamlara tepki gösterdi. Kalyoncu, "Akaryakıttan alınan vergilerin çok ağır olduğunu sağır sultan bile duymuşken hükümetin hala bu konuda hiçbir önlem almaması ve vergi ayarlaması yapmaması tüketicilere ve halkın taleplerine kulağını tıkadığını göstermektedir. Alınan yüksek oranlı tüketim vergisi nedeniyle tüketiciler vergi mükellefi konumuna getirilmiştir" dedi.

SÜRÜCÜLERDEN DE TEPKİ YAĞDI

Dün akşam yapılan son zamla birlikte 95 oktan kurşunsuz benzin, litresi 4,54 - 4,85 aralığında, İstanbul'da ise 4,84 – 4,85 aralığında satılmaya başlandı. Sabah depolarını zamlı fiyattan dolduran sürücüler ise, “Yatıyoruz kalkıyoruz zam.” diyerek yetkililere tepki gösterdi. Zelfi VURAL


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.