Yanan evde incelemelerde bulundu

Yanan evde incelemelerde bulundu
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Selyeri Mahallesi'nde çıkan yangında hasara uğrayan evde incelemelerde bulundu. Togar, "Herhangi bir can kaybının yaşanmaması tesellisiyle üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz." dedi.

Tekkeköylü vatandaşlara her konuda destek olan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Selyeri Mahallesi'nde çıkan yangında hasara uğrayan bir evde incelemeler yaptı.

manset-2.jpeg

Yangında hasar gören evin sahibi K.K.'ye geçmiş olsun dileklerini ileten Togar, hasar incelemesi ile birlikte yapılacak çalışmalar ile ilgili gerekli tespitlerde bulundu. Ayrıca Togar'a yaptığı ziyarette AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar eşlik etti.

manset-4.jpeg

"Evi eski haline getireceğiz"
Yangında hasara uğrayan evi inceleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçe Başkanımız Hayri Ağırlar ile birlikte Selyeri Mahallemizde çıkan yangında büyük bir hasara uğrayan evin sahibi K.K.'ye geçmiş olsun dileklerimizi iletirken evi inceleyerek yapılacak çalışmalar ile ilgili gerekli tespitlerde bulunduk. Herhangi bir can kaybının yaşanmaması tesellisiyle üzerimize düşen görevi yerine getirerek gerekli çalışmaların ardından kısa sürede evi eski haline getireceğiz. Rabbim her türlü afetten muhafaza eylesin." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.