Yakakent için...
YAK-SED Yakakent Kalkınma Spor, Eğitim ve Tanıtma Derneği, Turizm Derneği ve Yakakent Denizspor Kulübü üyeleri önceki gün kahvaltıda bir araya geldi. Yakakent Paçoz Aile Çay Bahçesi'nde buluşan 3 dernek yöneticileri, gelecekte birlikte neler yapabileceklerini tartıştı. Kahvaltıya YAK-SED üyesi Yakakent Belediye Başkan Vekili Sema Arat'da katıldı. Yaz dönemindeki Şehit Hakkı Batı Bulvarı üzerindeki çalışmalar hakkında bilgi veren Arat, Şu kısa dönem içinde belediye personelimiz ve sahil esnafımızla beraber çaba ve gayret sarf ediyoruz, bu duyarlılıklarından dolayı halkımıza teşekkür ediyoruz dedi
YAKAKENT İÇİN HAREKET EDİLECEK
Yakakent Denizspor Kulübü adına Başkan vekili Kurtuluş İleri katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek, Amacımız Yakakent için ne yapabileceklerimizi tartışmak. İlk defa böyle bir birliktelik oluşturduk. Bizler aynı teknede yoğrulan hamur gibiyiz. Ayrımız gayrımız yok. İnşallah bundan sonra daha sık bir araya gelerek güzel çalışmalara imza atacağız diye konuştu.
ORTAK HAREKET EDİLECEK
Dernekler Yakakent için birlikte hareket edileceğini belirtirken, YAK-SED Başkanı Gültekin Kullukçu da, birlikte hareket etmenin önemine işaret ederek, şunları söyledi; İnşallah bundan böyle birçok etkinliğimizi birlikte organize ederiz. Bu toplantımızı gelecek çalışmalarımız için çok önemsiyoruz. Bir kentin geçmişini bilmeyen geleceğini göremez. Fikir alış verişi yaparak güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum.
DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ
Yak-SED yönetim kurulu Nigar Kullukçu' a üyelerce kahvaltı sonrası sürpriz bir doğum günü pastası hazırlandı. Kullukçu eşi Şükrü ve davetlilerle birlikte bu günü paylaştı.