Voleybol turnuvası sona erdi

Voleybol turnuvası sona erdi
Doğu Bölgesi Genç A Kız Voleybol Maçları sona erdi. Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi, Samsun Grup Maçları'na 1'inci olarak gitmeye hak kazandı.

Doğu Bölgesi Genç A Kız Voleybol Maçları oynanan 3'üncü 4'üncü ve final karşılaşmaları ile sona erdi. Çarşamba Kapalı Spor Salonu'nda oynanan turnuvanın 3'üncü ve 4'üncü maçında Çarşamba İmam Hatip Anadolu Lisesi ile 75. Yıl MTAL karşılaştı. Karşılaşmanın ilk setini 25-19 skoru ile 75. Yıl MTAL kazandı.

manset.jpg

İkinci seti ise 25-15 skoru ile Çarşamba İmam Hatip Anadolu Lisesi kazandı. Beraberlik sonucu oynan üçüncü seti kazanan takım ise 15-11 skoru Çarşamba İmam Hatip Anadolu Lisesi oldu. Bu sonuçla birlikte Çarşamba İmam Hatip Anadolu Lisesi turnuvayı 3'üncü bitirdi.

manset-4.jpg

Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi şampiyon oldu
Turnuvanın final maçında ise Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi ile Çarşamba Fen Lisesi karşılaştı. Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi her iki seti de 25-15 ve 25-19 skorları ile kazanarak şampiyon oldu. Böylelikle Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi, Samsun Grup Maçları'na 1'inci olarak gitmeye hak kazandı. Çarşamba Fen Lisesi ise 2'inci olarak Samsun Grup Maçları'na gitmeye hak kazandı. Ayrıca maçları okul müdürleri ve öğrenciler birlikte izledi. Takımlara ödüllerini İlçe Spor Müdürü Turgay Ekşi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.