Vatandaşın parası çöpe gidiyor
Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Salih Bey Caddesi'nde yürüttüğü Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı İnşaatı Projesi fiyaskoyla sonuçlandı
Samsun'da 24 Ağustos 2007 tarihinde yaşanan sel felaketinin bir daha tekrarlanmaması amacıyla, Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından yaklaşık üç ay önce başlatılan ve proje maliyeti 2 milyon 215 bin YTL olan Salih Bey Caddesi Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı İnşaatı büyük bir fiyaskoyla sonuçlandı.
VATANDAŞ İSYAN ETTİ
Önceki akşam, çalışmaların yürütüldüğü Mecidiye Caddesi Yapı Kredi Bankası köşesinde meydana gelen lağım suyu taşkınında cadde kullanılamaz hale geldi. Üç gün önce tamamlanan ve asfaltı dökülen cadde adeta hayatı felç etti. Yolu kullanmakta zorlanan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi yetkililerine ateş püskürerek, "Böyle rezalet olmaz. İki gün geçmeden yeni yapılan bir yerin kullanılamaz duruma gelmesi, nasıl bir iş yapıldığını ortaya koyuyor. Sorumlular utanmadan Samsun'a yaptıkları hizmetleri anlatıyorlar. Gelsinler de görsünler vatandaşın halini" diyerek tepkilerini dile getirdiler.