Vatandaşın kaldırım tepkisi

Vatandaşın kaldırım tepkisi
Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar vatandaşlar tarafından tepki toplamaya devam ediyor. Samsunlular, Büyükşehir Belediyesi'ni sağlam kaldırım taşlarını söküp yerine yenilerini takarak göz boyamakla suçladı.

Samsun Bölge İdare Mahkemesi yanındaki Kültür ve Sanat Galerisi önünde bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kaldırım taşlarını yenileme gayreti içerisindeler. Ancak bu durumdan oldukça rahatsız olan çevre esnafı ve mahalle sakinleri belediyenin yapmış olduğu bu çalışmayı gereksiz olarak yorumladı.

VATANDAŞIN GÖZÜ BOYANIYOR

Kaldırım taşlarını yenileme çalışmalarının yapıldığı bölgede esnaflık yapan Hamza Kılıç isimli bir vatandaş ise konu ile ilgili olarak, "Bir belediye sağlam taşları neden söker anlamıyorum. Sağlam olan kaldırım taşlarını söküp yerine yenilerini takmanın tek bir amacı vardır o da çalışıyor gibi gözükmek. Bizler zaten sürekli o yolları kullandığımız için kaldırım taşlarında herhangi bir sorun olmadığını biliyoruz. Vatandaşların bu şekilde gözünün boyanmaması gerekiyor" dedi.

Berat Doğan ÖZKABADAYI