Vatandaş "Yayla Şenliği" ile coştu

Vatandaş "Yayla Şenliği" ile coştu
Havza'da 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali kapsamında "Yayla Şenliği" düzenlendi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Havza'ya gelişi nedeniyle Havza Belediyesi tarafından bu yıl 29'uncusu düzenlenen festival etkinlikleri kapsamında Aslançayır Yaylası'nda gerçekleştirilen şenliklere, Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin, Festival Komitesi üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Yayla şenliği kapsamında Havza Yerel Eylem Gurubu Derneği tarafından hazırlanan keşkek Kaymakamı Mustafa Ayvat ve Belediye Başkanı Murat İkiz tarafından vatandaşlara ikram edildi.

"Mutlu ve gururluyuz"
Festival kapsamında buzağı yarışması, at yarışları, cirit gösterisi, motor gösterileri, uçurtma şenliği, halat çekme, çuval yarışı gibi oyun ve etkinlikleri düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında düzenlenen uçurtma şenliğin ana sponsoru olan CASE Samsun Bayii Ilıca Pazarı tarafından şenliğe katılanlara ücretsiz uçurtma dağıtıldı. CASE Samsun Bayii Ilıca Pazarı Traktör Ltd Şti Müdürü Celaleddin Kurt, “CASE Samsun Bayii olarak düzenlenen 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivaline katkı sunmaktan ve uçurtma şenliğine katılan çocuklarımızın yüzlerinin gülmesine vesile olduğumuzdan dolayı mutlu ve gururluyuz” dedi.

"Tüm halkımıza katılmaları için teşekkür ediyorum."
Etkinliklerin ardından yayla şenliği Osman Öztekin’in sahne aldığı konser ile devam etti. Konserde Öztekin’e çiçek ve plaket takdim eden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, muhteşem bir katılımla bir hafta süren festivalin son etkinliğini düzenlediklerini belirterek “Festivalimiz hızlı bir şekilde adına yakışır ilçemize yakışır bir şekilde kutladık ve bu gün yoğun bir katılım ile bu gün düzenlediğimiz yayla şenliğimiz ile festivalimize muhteşem bir final yapıyoruz. Tüm halkımıza katılmaları için teşekkür ediyorum. Festivalimizin düzenlenmesinde emeği geçen ve sponsor olan herkese ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.