Vatandaş nefes aldı

Vatandaş nefes aldı
Atakum sahilde park eden karavanların yol açtığı alan sıkıntısı Samsun Büyükşehir Belediyesinin Karavan Park uygulamasıyla çözüldü. Sahilde karavan istilası son bulurken, vatandaşlar ise yeniden sahilin keyfini çıkarmaya başladı.

SBB'YE TEŞEKKÜR
Samsun'un Atakum ilçesi sahilinde park eden karavanlar, vatandaşların yürüyüş yapacak ve denize girip yüzme alanı bulmasını zorlaştırıyordu.

manset-6.jpg

Samsun Büyükşehir Belediyesince hizmete alınan Karavan Park projesi hem sahile hem de vatandaşa nefes aldırdı. Samsun Büyükşehir Belediyesinin bu adımı, sahili kullanan vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Karavanların belirli bir alana yönlendirilmesi, sahil hattında düzen ve estetik sağlarken, aynı zamanda halkın kullanımına daha geniş alanlar sundu. Vatandaşlarca kamuoyunda belediyenin bu projesi ile birlikte sahilin daha rahat ve keyifli bir hale geldiği ifade edildi.

manset-2.jpg

OLUMSUZ ETKİLİYORDU
Atakum sahilinde park eden karavanlar ve kurulan çadırlar nedeniyle vatandaşlar yürüyüş ve yüzme alanı bulmakta zorluk çekiyordu. Bu düzensizlik, sahilin keyfini çıkarmak isteyenleri olumsuz etkiliyordu. Samsun Büyükşehir Belediyesince hizmete açılan Karavan Park'ın faaliyete geçmesiyle birlikte sahilde düzensiz şekilde park eden karavanlar belirlenen bölgeye yönlendirildi. Bu düzenleme sayesinde Atakum sahili, Samsunlu vatandaşlar için yeniden ferah ve erişilebilir hale geldi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.