Vatandaş istedi yol genişledi

Vatandaş istedi yol genişledi
Samsun DSİ arkasında bulunan sokak İlkadım Belediyesi imar planı kapsamında genişletilerek vatandaşın kullanımına açılıyor

Bahçelievler Mahallesi Adatepe Sokak üzerinde başlatılan ve DSİ arazisinden 2.20 cm içeriye doğru ilerleyen yol genişletme çalışması devam ediyor.
ARAÇLAR İÇİN ZORLUK OLUYORDU
Adatepe Sokak ile İstiklal Caddesi'nin kesiştiği yerde yapılan çalışmanın, sokağın araç giriş çıkışlarında yeterli olmaması nedeniyle başlatıldığı bildirildi. Vatandaşların talepleri doğrultusunda başlatılan çalışmada sona gelinirken, sokak üzerinde bir güzellik salonunu işleten Nuray Çeliktaş isimli esnaf, "Bu yolun genişlemesi bizim için çok güzel olacak. Bazen arabalar bu dar yolda zıt yönlerden gelip çakışıyorlar ve birbirlerine yol vermekte zorlanıyorlar. Yolun genişlemesiyle birlikte bizler de artık rahat bir nefes alacağız" dedi.
Zekeriya FIRAT