Variloto Başvuru Formu - Yaş Sınırı

Variloto Başvuru Formu - Yaş Sınırı
Variloto Başvuru Formu 2024 yılında nasıl olacak? Başvurmak isteyenler için güzel bir rehber yazısı hazırladık.

Variloto Başvuru Formu 2024 yılında nasıl olacak? Başvurmak isteyenler için güzel bir rehber yazısı hazırladık. İşte, Variloto Başvuru Formu - Yaş Sınırı ile alakalı en son gelişme ve detaylar. Yenilenen versiyonuyla TRT Çocuk ekranlarında çocuklara yepyeni bir yarışma olan Variloto geliyor. Variloto yarışmasına katılmak isteyen kişiler ise nasıl başvuru yapacaklarını araştırıyor.

Her hafta sonu Funda Güray tarafından sunulan Variloto yarışmasında, birbirinden hızlı iki takım soruları yanıtlayacak ve özel olarak tasarlanan elektrikli Varilotoyla piste çıkıp eğlenceye doyacak! Yarışmacılar, bu heyecan verici yarıştan önce eğlenceli soru cevap ve zorlu bir yapboz etabı bekliyor.

Hafta sonu TRT Çocuk ekranlarında yayınlanan program, çocukların ilgisini çekiyor. Cumartesi günü 20.05 ve Pazar günü 17.15'te yayınlanacak. Variloto yarışmasına katılmak için bir web formu doldurmanız gerekir.

TRT Çocuk Variloto Başvuru Nasıl Yapılır?

TRT Çocuk Variloto başvuru nasıl yapılır diyorsanız, variloto başvuru formu nasıl doldurulur? bu adımları tek tek yaparak müracaatı hızlı bir şekilde bitirebilirsiniz. Form doldururken her zaman doğru bilgileri doldurmanız gerektiğini unutmayın. TRT Çocuk Variloto başvurusu, ilk başta zor gibi görünse de yukarıdaki tabloya bakarsanız çok basit. Bununla birlikte, müracaat etmek için bazı koşullar olduğunu bilmelisiniz. Sözü edilen koşullara bakmadan önce formda yer alıyor.

  • Çocuğun adı
  • Çocuğun soyadı
  • Çocuğun doğum tarihi
  • Hangi şehirden başvuru yapıldığı
  • Hangi ilçeden başvuru yapıldığı
  • Çocuğun anne ya da babasından herhangi birinin adı ve soyadı
  • Ebeveyne ait e-posta
  • Ebeveyne ait telefon numarası

TRT Çocuk Variloto Nasıl?

Variloto başvurusu da dahil olmak üzere bu yarışmanın ne olduğu hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Birinci aşamada, her iki takıma dört soru sorulur. Dört sorudan ilk ikisi eğlenceli olup, tüm sorular beş puan aldı. Diğer iki soru ise trafik konusudur.

İkinci etapta yapboz etabı görülür. Takım çalışmasının bir sonucu olarak, ebeveynlerin gözleri kapalıdır. Bu nedenle, çocuklar ebeveynleri tarafından yönlendirilir. Takımlar, en hızlı şekilde yapbozu tamamlamaya çalışır.

Etabı tamamlayan takım on puan kazanır. Son etapta başlangıç noktası, ilk iki aşamadan sonra toplanan puanlar aracılığıyla belirlenir. Bu nedenle, ilk iki süreçte en fazla puan alan takım, avantajlı bir yerden başlama şansına sahip olabilir. Pist yarışı sırasında ise Variloto adında bir elektrikli araç kullanılır.

Kaynak: https://www.arastir.net/trt-cocuk-variloto-basvuru/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.