Vakit tamam

Vakit tamam
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Osman Çakır, hükümetin hiçbir soruna çare bulamadığını söyledi ve "Artık MHP'nin iktidar olma zamanı gelmiştir" dedi

AKP hükümetinin olumlu gelişmelerine destek verilince sesini çıkarmayanların eleştiri yapınca da aynı soğukkanlılığı koruması gerektiğini savundu.

ÜLKEMİZİN SORUNLARINI BİLİYORUZ

MHP'nin ürettiği düzgün politikalar ile CHP'nin yapması gereken ana muhalefet görevini üstlendiğini hatırlatan Çakır, "Biz MHP olarak ana muhalefet partisi gibi çalışmaktayız. Ülkemizin her türlü sorununu TBMM ve daha birçok platformda dile getirerek topraklarımıza sahip çıkmaktayız. Ülkemizin sorunlarının ne olduğunu biliyoruz" ifadelerini kullandı.

İNSANLARIN ÇARESİZLİĞİ SİYASETE MALZEME OLMASIN

Çakır, "Tarımın ne hale getirildiğinin, fındık üreticisinin nasıl yok sayıldığının farkındayız. Mevcut hükümet iktidarda olduğu 6 yıllık süreçte hiçbir soruna çare bulamadı. Türk insanı için doğru olan her şeyi partimiz desteklemektedir. Artık MHP'nin iktidar olma zamanı gelmiştir. İnsanlarımızın çaresizliği siyasete malzeme yapılmamalı. Hükümetin en büyük alternatifi partimizdir. 2011 genel seçimlerinde halkımızın doğru yolu bularak MHP'yi iktidara taşıyacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Berat Doğan ÖZKABADAYI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum