UYUTAN UYARI!
Toplantıya, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Baki Kesicioğlu, İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları, İlçe Milli Eğitim müdürleri, ilköğretim ve ortaöğretim okul müdürleri ile kurum müdürleri katıldı.
Toplantıda konuşan Vali Hacımüftüoğlu, görev süresi içerisinde ildeki eğitim faaliyetleri adına çok güzel işler yaptıklarını belirterek, Ülke genelinde yapılan sınavlardaki başarı sıralamalarında ilimizi 70'lerden alıp 35'inci sıralara kadar getirdik. Öğrencilerimizin sınavlarda gösterdiği başarısızlıkların önüne geçmek adına şu ana kadar 20 bin veliye ulaştık. Bu velilerimizi, velisi bulundukları çocuklarının eğitim hayatında başarılı olabilmeleri adına bilgilendirdik. Özellikle bu sınavlarda mesleki eğitimde Türkiye sıralamasının üstünde yer aldık dedi.
Vali Hacımüftüoğlu'nun yaklaşık 20 dakika süren konuşması sırasında çok sayıda okul müdürünün uyukladığı görüldü. Müdürlerin kimi başını öne eğdi kimi de eğilerek koltuğun arkasına gizlendi. Bazıları ise başını öndeki koltuğa yaslayarak uyudu. Toplantı, Milli Eğitim Müdürü Baki Kesicioğlu'nun konuşması ile sona erdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.