Üretim Sürecinde HJC Kask Modelimiz

Üretim Sürecinde HJC Kask Modelimiz
Üretimde bulunan Motor kaskı içerisinde hjc kask modelleri birbirinden farklı düşük, orta ve yüksek ücretlendirmeler ile farklı malzeme içeriklerinde üretilmektedir.

Üretimde bulunan içerisinde hjc kask modelleri birbirinden farklı düşük, orta ve yüksek ücretlendirmeler ile farklı malzeme içeriklerinde üretilmektedir. Kask modelleri farklı renklerde bulunmakla beraber özellikle yarış pistlerinde kullanılabilecek rahatlıkta üretimi sağlanmıştır. Üretim aşamasında özellikle Türkiye'de bulunan motosiklet federasyonu tarafından inceleme yapılarak yarış pilotu unvanına sahip kişilerin aracılığı ile hazırlanmaktadır.

Fiziki olarak herhangi bir kişiyi rahatsız edici ve kafasını yorucu bir malzeme ya da ağırlıktan uzak durulmuştur. Üretilen tüm kasklar kişinin Kafa yapısı içerisinde bulunan önemli kabul edilen tüm noktalar testten geçirilerek üretilmektedir. Kafa yapısı içerisindeki kemiklerin sağlığı test edilirken korunulabilir kıvama gelindiğinde üretimi yapılacak şekilde tasarlanır. Site üzerinden satın alacağınız her bir kask muhakkak ki bir sertifikaya sahiptir.

Kask Ağırlığının Üretimde Yeri

Piyasaya bakıldığında bu tarz risk unsuru barındıran güvenlik malzemelerin üretiminde test yapan Snell adı verilen bir kuruluş vardır. Piyasadaki bu kuruluştan kolaylıkla geçemez. Kendi bünyemizde oluşturmuş olduğumuz tüm kasklar, Snell kuruluşunun yapmış olduğu her türlü testten başarı ile geçmiş ve bir sertifikaya sahip olmuştur.

polikarbon olarak üretilmektedir. Ağırlıkları 1.45 ile bir buçuk kilo olacak şekilde ve içerisinde acil durum kiti yer alacak biçimde üretilir. Üretilen tüm kasklar içerisinde yalıtım sağlayıcı bir özellik taşır. Kişilerin sürüş esnasında işitme seviyelerini en aza düşürecek ve rahatsız edecek bir deneyimden kaçınılması için yalıtıma önem verilerek üretilmektedir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.