UMUDUN FOTOĞRAFI
Samsun'un Ayvacık ilçesinde önceki gece saat 22.00 sıralarında başlayan sağanak, Koçbey ve Sahil köylerinde sele dönüştü. Birçok evi su basarken Samsun-Ayvacık karayolu da heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı. Ancak bazı vatandaşlar için bu durum tam bir fırsata dönüştü. Kış geldiğinde kara kara ne yakacaklarını düşünen vatandaşları sel nedeniyle sürüklenen odunlar mutlu etti. Maddi imkansızlık nedeniyle yakacak alamadığını söyleyen dar gelirli vatandaşlar, yaşanan sel felaketinin ardından elde ettikleri odunlar sayesinde hiçbir zaman umutsuzluğa düşülmemesi gerektiğini söylediler.
UMUTSUZ YAŞANMIYOR
Samsun'un Ayvacık ilçesinde yaşanan sağanağın ardından ırmak ve sel sularının sürüklediği odunlar çevre sakinleri tarafından kışlık yakacak olarak toplanıyor. Önceki gün yaşanan sağanak yağış sonrasında sel suları ile ırmak ve derelerin taşıdığı odunlar, dar gelirli vatandaşları sevindirdi.
AİLECE ODUN TOPLUYORLAR
Özellikle sahil kesimlerinde biriken odunları toplayan vatandaşlar, kışlık yakacak ihtiyaçlarını bu sayede giderdiklerini söylediler. Bu arada selin sürüklediği odunları Ayvacık'taki Suat Uğurlu Barajı'nda balıkçılıkla geçinen vatandaşların tekneleri ile açılarak aileleriyle birlikte odun topladıkları görülüyor.
Minel Karakul
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.