Turnuva sona erdi

Turnuva sona erdi
Samsunspor Futbol Kulübü'nün olarak geleneksel hale getirmeyi planladığı 'Samsun 19 Mayıs Atatürk Cup' 3’üncü gününde oynanan final müsabakalarının ardından yapılan ödül töreni ile sona erdi.

Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri'nde düzenlenen dev turnuvaya, U11-U12 yaş guruplarından 19 takım ve 500 sporcu katılım sağladı. Akademi Koordinatörü Savaş Serdar, “Kısa süre içerisinde organize ettiğimiz anlamlı turnuvamız güzel görüntüler eşliğinde sona erdi.

turnuva-2.jpg

Turnuvaya katılan tüm kulüplerimize teşekkür ediyoruz. Her yıl farklı konseptler ile turnuvamız adından söz ettirecektir. Bizleri yalnız bırakmayarak ödül törenine katılan Başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım’a ve İcra Komitesi Üyelerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

turnuva-3.jpg

Turnuva sonucunda U11 yaş grubunda FC Mombora birinci olurken, Samsunspor turnuvayı ikinci, Kadıköyspor üçüncü, Büyükşehir Belediyespor dördüncü olarak tamamladı. Turnuva sonucunda U11 yaş grubunda ise Samsunspor birinci olurken, Torpedo Kutaısı turnuvayı ikinci, Atakum Belediyespor üçüncü, Poti 1913 ise dördüncü olarak tamamladı. Dereceye giren takımlar kupalarını Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, Operasyon Direktörü ve İcra Komitesi Üyesi Soner Soykan,İcra Komitesi Üyesi Suat Çakır ve Futbol Direktörü Fuat Çapa’nın elinden aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.