Torununa annelik yaptı
Samsun'da 8 çocuk annesi Nurten İşçi ve Ahmet İşçi çiftinin oğlu Turgut İşçi, 9 yıl önce 28 yaşında geçirdiği iş kazası sonucu hayatını kaybetti. Nikahsız olarak beraber yaşadığı eşi de, ölümünden hemen sonra evi terk ederek 3 aylık oğlu Özgür B.'yi bırakıp İstanbul'a gitti. 3 aylıkken babası ölen annesi kendisini terk eden Özgür B., babaannesi ve dedesi ile birlikte yaşamaya başladı. Annesinin terk edip gittiği günden beri torununa hem annelik hem de babannelik yapan Nurten İşçi Chp Canik Gençlik Kolları tarafından yılın annesi seçildi.
CUMHURİYET KİMSESİZLERİN KİMSESİ
Chp Canik Gençlik Kolları Başkanı Tarık Durmaz,''Canik CHP gençlik örgütü olarak bu fedakar Nurten babanneyi yılın annesi seçtik. Yoksulluk kimsenin secimi değildir. Ülkesini seven her insanın bu ülkede insanca yaşamaya hakkı vardır. 'cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir' .Umarız bu anlamlı sözü AKP ve akilleri hatırlar ve ülkeyi ayrıştırma girişimini bırakıp kimsesizlerine sahip çıkar.''diye konuştu.
TÜRKİYE'NİN VİCDANINI SIZLATMIŞTI
Tekkeköy İlçesi'nde dedesi ve babaannesi ile naylon brandalarla yapılmış barakada kağıt toplayarak yaşam mücadelesi veren Özgür kıyafetlerinin eski ve kirli olması nedeniyle okulda arkadaşları tarafından alay edilince okula gitmemiş ve bu olay Türkiye'nin vicdanını sızlatmıştı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.