Toplantı Başkan Türkel'in katılımıyla gerçekleşti

Toplantı Başkan Türkel'in katılımıyla gerçekleşti
Çerkes İş İnsanları Derneği aylık iş yemeği toplantısı, çerkes olan Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel'in katılımıyla gerçekleşti.

Çerkes İş İnsanları Derneği aylık iş yemeği toplantısı, Ramada Plaza By Wyndham Samsun Oteli'nde gerçekleşti. Yemeğin onur konuğu çerkes olan Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel oldu. Yemeğin ardından bir konuşma yapan Çerkes İş İnsanları Derneği Başkanı Ruhan Üney, derneğin her geçen gün büyüdüğünü belirterek, ''Derneğimizin en önemli amaçlarından biri de bölgemizde iş yapan soydaşlarımızın birbirleriyle olan iletişimlerini arttırmak. İletişim olmadan hiç bir şey olmuyor. Aramızdaki iletişimi arttırmak, hem kendi içimizdeki ticareti geliştirmek, hem de çevremizi arkadaşlarımızla buluşturmak, kendi kendimizi büyüterek ilerlemek istiyoruz. Bu anlamda çalışmaya devam ediyoruz. Öte yandan derneğimize yeni üye olan arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum'' dedi. Yemeğe katılan Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel ise Çerkes İş İnsanları Derneği üyeleriyle bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, ''Üyesi olduğum derneğimizin büyüdüğünü görmek, soydaşlarımızın birbirlerini tanıması ve ilişkilerinin arttığını görmek beni mutlu ediyor'' dedi.
Başkan Türkel, dernek ve belediye arasında yapılacak her türlü çalışmaya hazır olduklarını belirterek, soydaşlarından her anlamda destek beklediğini ifade etti. Gecede derneğe yeni katılan Emre Can, Sevde Öğe, İncilay Toker ve Hakan Akkuş'a rozetleri Başkan Ruhan Üney tarafından takıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.