THY'de rotarlar tarih oldu

THY'de rotarlar tarih oldu
THY Genel Müdürü Temel Kotil, geçen yıl büyün eleştiri aldıkları rötarlar konusunda, bu yılın ilk çeyreğinde yüzde 90'lara varan, zamanında kalkış oranıyla büyük gelişme kaydettiklerini söyledi

Bu yılın ilk 3 ayında yüzde 88 zamanında kalkış ortalaması gerçekleştiren THY, bu performansını Atatürk Havalimanı'ndaki birimlerin temsilcilerinin de kaldığı bir törenle kutladı. Kotil, THY Harekat Apron Binası'nda düzenlenen törende konuşan Kotil, sağlanan gelişmenin havalimanıdaki tüm ünitelerin ortak bir başarısı olduğunu kaydetti. ''Bu yılın ilk çeyreğinde zamanında kalkışta yüzde 90'lara vardık'' diyen Kotil, ''2010 yılında müşterilerimizi o kadar memnun edememiştik. Bu yıla çok temiz başladık. İnşallah bu durum yaz boyunca devam edecek'' şeklinde konuştu. Bu yılın ilk üç ayında yakalanan ortalama yüzde 88'lik zamanında kalkış performansının geçen yıla göre 10 puan daha iyi olduğunu belirten Kotil, şu anda zamanında kalkışta Avrupa'daki havayolları arasında ilk üçe yükseldiklerini belirtti.
Bu sonucun THY ve havalimanı bünyesindeki yenilikler ve iyileştirmelerle sağlandığını vurgulayan Kotil, ''İstanbul gerçekten gözde bir merkez. Bu güzelliği bizim, zamanında kalkışla taçlandırmamız lazım. Havaalanlarındaki bütün çalışanların tek bir görevi olması lazım, daha iyi bir hizmet, daha iyi bir zamanında kalkış. Çünkü Atatürk Havalimanı'nın marka değeri çok yüksek'' dedi. Yapılan konuşmalardan sonra, Kotil ve havalimanıdaki birim yetkilileri THY logosunun yer aldığı pastayı keserek başarılarını kutladılar. Kotil, en iyi zamanında kalkış gerçekleştiren 3 pilota da teşekkür belgesi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.