THK'dan model uçak kursu

THK'dan model uçak kursu
Türk Hava Kurumu (THK) Samsun Şubesi tarafından her yıl düzenli olarak yapılan Model Uçak Başlangıç Kursu'nu tamamlayan 11 kursiyere sertifikaları verildi.

THK Model Uçak Rehber Öğretmeni Semra Kılıç Durmuş, THK Samsun Şubesinde düzenlenen törende, THK tarafından havacılığın geliştirilmesi ve sevdirilmesi amacıyla başlatılan Model Uçak Başlangıç Kursları'nın ücretsiz olarak verildiğini belirtti.
Kurslara ilginin oldukça fazla olduğunu belirten Durmuş, "Talep oldukça kurs açmaktayız. Bu dönem 11 kursiyerimiz kursu bitirerek Model Uçak Başlangıç Sertifikası almaya hak kazandı. kurslar, THK Samsun Şubesi Atölyesi'nde veriliyor. 13 yaş ve üzerindekilerin katılabildiği kurslarımızın amacı, havacılığın sevdirilmesi ve geliştirilmesidir" dedi.