Terörsüz Türkiye başarıya ulaşacak

Terörsüz Türkiye  başarıya ulaşacak
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 20., 21. ve 22. dönem Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi milletvekillerini kabul ederek "Terörsüz Türkiye" sürecine dair görüş ve önerilerini dinledi.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Meclis'te gerçekleşen bu ziyaretin, sürecin sağlıklı yürütülmesi ve bu tarihi görevin başarıyla tamamlanması açısından hem moral hem de güç verdiğini ifade etti. Kabul sırasında önemli değerlendirmelerde bulunan TBMM Başkanı Kurtulmuş, şunları kaydetti. Terörün ülkeye ve bölgeye ciddi zarar verdiği dönemlerde, zor şartlar altında siyaset yapan eski milletvekillerinin, bugün gelinen huzur ve kardeşlik ortamının değerini en iyi bilenler olduğunu belirtti. Kurtulmuş, bu sefer başlatılan Terörsüz Türkiye sürecinin mutlaka başarıya ulaşacağını vurguladı.

manset-2.jpeg

Sürece güçlü destek
Kabulde yer alan eski Bingöl Milletvekili Hüsamettin Korkutata ise, ziyaretin amacını açıklarken, eski milletvekilleri olarak Terörsüz Türkiye sürecine ve Meclis’te kurulan komisyonun yürüttüğü çalışmalara güçlü desteklerini ifade etmek olduğunu belirtti. Bu toplantı, bölgeyi yakından tanıyan deneyimli siyasetçilerin perspektiflerinin, ülkenin huzur ve birlik hedeflerine ulaşma yolundaki kritik süreç için önemli bir destek ve tecrübe paylaşımı olduğunu ortaya koydu.

Kaynak:Dilek Kömpe

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.