TERMESPOR ANTALYA'DA

TERMESPOR ANTALYA'DA
Termespor' un Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ, "Bölgesel Amatör Lig 2014-2015 sezonunun 2'nci Yarı hazırlıklarını için Antalya'da Lara Word Otelinde kampa girdik ve 27 Aralık da Samsun'a geri döneceğiz"dedi.

'HAZIRLIK MAÇLARI YAPMAYI PLANLIYORUZ'
Kamp döneminde hazırlık maçı oynamaya önem vereceklerini ifade eden Sarı-siyahlı ekibin Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ "Antalya'da kampa girdik ve bizimle birlikte burada buluna Norveç'in 2'nci lig takımı Haysengene ile,3'üncü lig takımı Tekirova Belediyesspor ve bölgesel lig takımlarından Laraspor ve de Ünye Belediyespor'lada hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. Hazırlık maçları takım olma becerimizi artıracaktır. Aramıza katılacak yeni arkadaşlarımız ve genç oyuncularımızı da bu dönemde görme şansımız olacak. İyi bir kamp dönemi ile sezona hazır girmek için gayret göstereceğiz"diye konuştu.

'TRANSFER POLİTİKAMIZI ŞEKİLLENDİRECEĞİZ'
Sarı-siyahlı ekibin Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ, 3 veya 4 oyuncu transfer edeceklerini belirtarek," Aramıza yeni katılacaklar olacağı gibi aramızdan ayrılacak olan arkadaşlar olabilir.Bizde onları bırakmıyacağız! ve transfer politikamızı şekillendireceğiz. İyi bir kadromuz var. Yeni transferlerimiz ile çok daha kaliteli bir ekip olacağız.Transfer çalışmalarına başladık ve sözleşme imzalamadan isim açıklamanın doğru olmadığını biliyoruz. sezonun ilk yarısında yakaladığımız galibiyetler serisini ikinci yarıda da devam ettirmek istiyoruz.Bu gücü kendimizde görüyoruz Termespor ligi istediği yerde bitireceğine inanıyorum"dedi.İdman sonrası futbolcuların kış ortasında deniz keyfi

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.