Terme’liler Ankara’da buluştu

Terme’liler Ankara’da buluştu
Samsun'un Terme Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Ankara Rixos Otelde Termeliler Gecesi düzenlendi. Geceye İş ve siyaset hayatından birçok Termeli katıldı.

Geceye Terme Kaymakamı İlyas Gün, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme eski Kaymakamı Fahri Meral, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, Ankara'da görev yapan Termeli bürokratların yanı sıra Terme ve Ankara'da faaliyet gösteren iş ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Programa katılan herkese teşekkür eden Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi: “Termeliler bu gece de göstermişlerdir ki Termeli istediği zaman bir araya gelebiliyor. Termeliler bir araya gelip hasret giderebiliyor. Hem de bu sohbet sırasında, Terme hakkında neler yapılabileceği konusunda da, fikir alış verişinde de bulunacaklar. Terme'de, tüm yetkililer el emeği, güç birliği yaptığı noktada, Terme Türkiye'de çok daha iyi noktada örnek olacaktır.” dedi.

Terme'ye yapılan belediye hizmetleri hakkında bilgiler veren Terme Belediye Başkanı Şenol Kul da “Bizleri bu akşam sizlerle buluşturan, Terme TSO Başkanı ve Meclis Üyelerine hepiniz adına içtenlikle teşekkür ediyorum. Değerli hemşehrilerim, ağabeylerim, kardeşlerim, Termemiz konum itibarı ile çok avantajlı bir yere sahiptir. İlçemizde değişim için gerekli tüm alt yapı çalışmaları yapılmaya başlanmıştır. Burada Belediye Başkanı, Kaymakam, günümüzdeki sivil toplum örgütleri ve hepimizin topluma karşı, görevleri ve sorumlulukları var. Herkes çalışmasına öncelikle kendi çevresinden başlamak zorundadır. Bizim bir sevdamız var o da, Terme'ye hizmet etmek.” diyerek sözlerini tamamladı.

Termelilerin yaptığı etkinliğe katılmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Terme Kaymakamı İlyas Gün ise, ”Terme'yi sevenler, bizi izlemeye devam etsinler. Güzel işler yapacağız.” şeklinde konuşmasını tamamladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, Terme için yapılması gereken her şey için hazır olduklarını, Termeye yapılacak yatırımlarda elimizdeki tüm imkânları kullanmaya hazırız dedi. Ankara'da gece gündüz demeden çalabileceğiniz bir kapı olduğunu unutmayın. Yapılacak olan 80 yataklı Devlet Hastanesi ve Yüzme Havuzu ile ilgili çalışmaların hızlandırıldığı bilgisini verdi. Bu akşam burada düzenlenmiş olan organizasyonla bizleri bir araya toplayan Terme Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi'ye ve meclis üyelerine çok teşekkür ederim." dedi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.