Temizlik tam gaz

Temizlik tam gaz
Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Atay Uludağ, ''Çevre sağlığını korumak adına kontrollerimizi düzenli ve sıkı bir biçimde sürdürüyoruz'' dedi.

Uludağ,inşaat ve evsel atıkların kanunen belirlenen yerlere dökülmesi gerektiğini, bunun aksi yönünde hareket edenlerin ise ağır para cezaları ile karşı karşıya kalacağını belirterek, "Evsel ve inşaat atıklarının toplanmasına veya depolanmasına özgü yerlerin dışında kalan alanlara gelişigüzel atıklarını dökenler hakkında kabahatler kanununun ilgili maddeleri gereği cezai işlem uyguluyoruz. Bu nedenle herkesi bu uyarılarımızı dikkate almaya ve 7 bin 261 liraya varan para cezalarına maruz kalmamaları için dikkatli olmaya çağırıyorum'' diye konuştu.

Mevcut kirletilmiş alanları temizleme çalışmalarının sürdüğünü de sözlerine ekleyen Atay Uludağ, "Çevre sağlığını korumak adına kontrollerimizi düzenli ve sıkı bir biçimde sürdürüyoruz. Ancak, burada esas iş halkımıza düşüyor. Onların da bu konuda duyarlı olmalarını, çevreyi kirletenlere bize yardımcı olmalarını istiyoruz" ifadelerine yer verdi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.